Spotlight: TP-LINK Archer C5400

De Archer C5400, een nieuwe draadloze gigabit-router van TP-LINK, komt het beste tot zijn recht bij activiteiten die veel van de bandbreedte vragen, zoals online gamen en videostreamen in 4K of allebei tegelijkertijd. Hij stuurt wifi naar meerdere apparaten, verbindt ze op een slimme manier met het netwerk en geeft bepaald verkeer prioriteit.

Er zit aardig wat geavanceerde routertechnologie in de Archer C5400. Zo bieden de 4-stream en NitroQAM tot 5400Mbps van de totale wifi-doorvoer over één 2,4GHz-band (1000Mbps) en twee 5GHz-banden (2167Mbps). MU-MIMO versterkt de verbinding van de router met mobiele apparaten en Smart Connect zorgt voor de best mogelijke connectie voor iedereen.

Mede dankzij een krachtige 1,4GHz-dualcoreprocessor en drie co-processors kun je met de Archer C5400 rekenen op hoge snelheden en nonstop entertainment.

De router beschikt verder onder meer over acht antennes met versterkers en beamforming-technologie voor maximaal bereik. Zo ben je overal in huis altijd met de buitenwereld verbonden.

In het kort: 

  • Voor intensief dataverkeer bij gaming of videostreaming in 4K
  • Acht antennes met versterkers en beamforming-technologie
  • Een krachtige 1,4Ghz-processor en drie co-processors
  • Gebruikt 4-stream, NitroQAM, MU-MIMO en Smart Connect
  • Stuurt wifi naar meerdere apparaten en verbindt ze op slimme wijze
Spotlight: TP-LINK Archer C5400
De Archer C5400, een nieuwe draadloze gigabit-router van TP-LINK, komt het beste tot zijn recht bij activiteiten die veel van de bandbreedte vragen.