Spraakherkenning en digitaal dicteren in de Cloud

Cedere kiest voor de ondersteuning van haar SaaS diensten Multrix als ISAE 3402 en NEN 7510 gecertificeerde Cloud Service Provider.

Persbericht:

Amsterdam, 11 maart 2013 - Cedere heeft Multrix gekozen voor de continuering van haar SaaS diensten om een volgende stap te zetten in de kwaliteit van haar dienstverlening. Cedere is gespecialiseerd in Dictation software en dienstverlening rondom digitaal dicteren en spraakherkenning. Het product Cedere Dictation Anywhere zal als SaaS dienst worden geïntroduceerd op de beurs Zorg & ICT op 13 tot en met 15 maart.

Cedere Dictation Anywhere heeft haar naamgeving verkregen vanuit de grote flexibiliteit die de applicatie kent. Er is ondersteuning voor zowel dicteren met vrijwel ieder apparaat waaronder smartphone, voicerecorder, microfoon als met ruim honderd diverse dicteerapparaten.

Cedere kiest voor Multrix als cloud service provider en partner voor SaaS diensten door de hoge beschikbaarheid van de Nederlandse data center faciliteiten en de ISAE 3402 en NEN 7510 certificering van Multrix. Cedere kan hierdoor zich onderscheiden in haar dienstverlening naar organisaties in de gezondheidszorg, juridische, financiële dienstverlening en de overheid.

Godie Vierbergen, directeur van Cedere: 'Cedere wil nu de volgende stap maken naar SaaS dienstverlening dat staat als een huis. Multrix helpt ons hiermee.' Carli van der Burg, Accountmanager Zorg bij Multrix: 'Multrix is zeer verheugd met de keuze van Cedere voor Multrix. Het geeft aan dat ons streven naar kwaliteit in dienstverlening en het behalen van de externe auditrapporten zich vertaald in nieuwe samenwerking met softwareleveranciers.'