SPS lanceert interactief videokanaal over IT-beheer

Specialist in IT-beheer SPS introduceert een eigen kanaal voor videocommunicatie.

Persbericht: 

Reeuwijk, 12 februari 2013 – SPS, specialist in beheer en continuïteit van IT-omgevingen, heeft vandaag het interactieve videokanaal SPS Now Live gelanceerd. Omdat het uitleggen van complexe en omvangrijke onderwerpen of producten op papier vaak moeilijk en tijdrovend is, en omdat de kwaliteit van de boodschap sterk toeneemt bij interactie, start SPS dit interactieve videokanaal over IT-beheer.

Tijdens de uitzendingen is het mogelijk om vanuit meerdere bronnen de interactie aan te gaan, zoals Twitter en e-mail voor het stellen van vragen aan de presentator en Skype of beeldverbindingen voor picture-in-picture sessies. Via dit kanaal zal SPS onder meer live uitzendingen verzorgen over haar Business Service Management oplossing Gensys, trainingen, instructies, product- en dienstinnovaties en interviews met aansprekende en deskundige personen op het gebied van IT-beheer. Daarnaast krijgen ook partners en klanten de mogelijkheid om vanuit de studio van SPS uitzendingen te verzorgen en zo kennis te delen.

Marko de Jong, CEO van SPS, over het initiatief: 'Er is een duidelijke trend zichtbaar dat mensen steeds sneller en op elke locatie informatie tot zich willen nemen en daarnaast brengen videobeelden de boodschap vele malen beter over de bühne dan geschreven tekst. Daarom starten wij ons interactieve videokanaal. Het maken van video’s binnen en voor onze branche is zeker niet nieuw, maar een live uitzending met als doel interactie staat nog in de kinderschoenen. Je ziet op websites nog te weinig content die zich aanpast aan de uitzending. Denk bijvoorbeeld aan het direct opvragen van relevante details of het stellen van pollvragen. Als IT-bedrijf zijn wij in staat om via deze innovatieve interactiemogelijkheid onze Gensys producten en RES-Q diensten nog beter onder de aandacht te brengen. Met een eigen studio, mediadeskundigheid, IT-ervaring en de slagkracht om zelf de nodige programmatuur te maken, hebben wij de passie om van dit unieke videokanaal een succes te maken, waarbij kennisoverdracht, efficiëntie en tijdbesparing belangrijke uitgangspunten zijn.'

Meer informatie op www.sps.nl/sps-now-live.html.