Stellar Data Recovery opent vestiging in Noord-Afrika

Als eerste datarecoverybedrijf heeft Stellar Data Recovery een vestiging geopend in Noord-Afrika. Deze snel groeiende markt biedt volgens het bedrijf veel kansen.

Beter begrip van de markt

Wanneer je aan Casablanca denkt, is datarecovery vast niet het eerste dat door je hoofd schiet. Stellar Data Recovery ziet echter veel mogelijkheden in de snel ontwikkelende Noord-Afrikaanse markt. Het doel van deze vestiging is deze beter te begrijpen en de weg vrij te maken voor het openen van meer nieuwe vestigingen. Daarnaast merkt Stellar dat er veel Noord-Afrikaanse ondernemers interesse hebben in hun diensten. De nieuwe vestiging is vindbaar onder het adres stellar.ma.

Ondersteuning van de lokale markt

‘Op de Storage Expo in Brussel ontmoeten we veel Noord-Afrikaanse it-ondernemers. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of onze dienstverlening bij hen mogelijk is. Tijdens de editie van dit jaar op 25 en 26 maart kunnen we het goede nieuws aan onze Noord-Afrikaanse ondernemers en it-managers meedelen’, aldus Kees Jan Meerman, Managing Director Stellar Data Recovery EMEA. Hij hoopt ook wereldwijd actieve klanten zoals telecombedrijf Airtel met de nieuwe vestiging beter van dienst te kunnen zijn.