Strato

Als webondernemer heb je ruwweg twee keuzes: helemaal ‘from scratch’ je webshop in elkaar (laten) zetten, of gaan voor een oplossing die meer ‘out-of-the-box’ werkt. Strato biedt een kant-en-klare webshop en is daarmee een alternatief voor een duur en bewerkelijk zelfbouwproject.

Natuurlijk, een website helemaal in eigen beheer bouwen heeft voordelen:  je kunt het zowel technisch als functione precies zo inrichten als je zelf wilt. Maar webtechnieken verouderen snel, en al snel loop je achter de feiten aan. Een volledige ‘rebuild’ om de twee jaar is realistisch en kostbaar. Dat is niet het geval met een webshop van STRATO.

Bij STRATO hoef je je geen zorgen te maken over de techniek; het hele backend is voor je gebouwd en wordt door hen netjes up-to-date gehouden. Dat wil niet zeggen dat je niks te zeggen hebt over je digitale winkel: je bepaalt namelijk wel zelf hoe je webshop oogt en ingedeeld is. Is je webshop eenmaal up-and-running, dan kun je via het functioneel sterke backend-systeem alle processen in de gaten houden en bijsturen. Via een dashboard houd je zicht op zaken die jij belangrijk vindt, want deze is via een handig drag-and-dropsysteem geheel zelf in te richten.

Daarnaast is STRATO sterk in de koppeling met social media: met de STRATO-webshop zijn koppelin- gen met Facebook, Twitter en Google+ precies één muisklik verwijderd. Een mooie webshop met goede producten is één, maar klanten moeten je wel kunnen vinden. De STRATO- webshop bevat een uitgebreide SEO-module, waarmee je iedere pagina van je shop kunt beoordelen op vindbaarheid in Google. Ook bevat de webshop mogelijkheden voor het creëren van ‘rich snippets’.

Prijs: vanaf € 9,- per maand
Info: www.strato.nl

In het kort:

+ Kant-en-klare webshop
+ Nieuwste SEO-technieken
+ Handige wizards
+ Goede monitoring


MKB Proof 2013