Strato breidt webshops uit met virtuele goederen (update)

Hostingprovider Strato heeft het aanbod van de gehoste webwinkels uitgebruid met virtuele goederen die als download kunnen worden verkocht. Ook zijn onlinefacturen nu individueel aanpasbaar en vanuit de winkel te verzenden.

Bij de virtuele goederen kan worden gedacht aan bijvoorbeeld recepten, breipatronen, foto's of zelfgecomponeerde muziek met bijbehorend notenschrift. Deze zijn direct vanuit de webwinkel te bestellen en te versturen.

Daarnaast zijn vanaf nu ook de zakelijke documenten die vanuit de Strato Webshops verstuurd worden individueel aanpasbaar. Facturen en kwitanties kunnen persoonlijk worden vormgegeven en van een eigen logo, kleur of letterype voorzien. Ook zijn onlinefacturen als pdf-document te downloaden en verzendbaar per e-mail.

“Met de update naar deze nieuwste versie verzekeren wij 25.000 Europese webhandelaren van een doelgerichte en succesvolle kerstwebwinkel die vele nieuwe mogelijkheden biedt", aldus Strato

Update (9-12): Strato maakt bekend dat in de sitebuilder LivePages nieuwe functies zijn ingebouwd. Zo is per direct de reserveringstool 'bookatonce' geïntegreerd en beschikt de sitebuilder over verbeterde functies voor zoekmachine-optimalisatie. LivePages kun je nu ook dertig dagen gratis testen.