STRATO webshop

STRATO biedt met zijn webshop een alternatief voor een vaak dure en bewerkelijke exercitie: het van de grond af aan laten bouwen van een webshop.

Natuurlijk zitten aan een geheel zelfgebouwde webshop voordelen vast. Zo heb je immers alle functionaliteit in eigen hand. Maar vergis je niet, webtechnieken verouderen razendsnel. Het komt erop neer dat je aan een zelfgebouwde webshop zon iedere twee jaar volledig moet herbouwen. Een kostbare zaak, die bovendien de nodige technische en operationele complicaties kan geven.

Hoe anders is dat bij de webshop van STRATO. Hier hoef je je niet druk te maken om de achterliggende techniek. Dat wordt namelijk voor je uit handen genomen door de experts van STRATO, zij zorgen dat je altijd gebruik kunt maken van een up-to-date-systeem. Wel bepaal je zelf het uiterlijk en indeling van je webshop.

Tegenwoordig kun je als webondernemer echt niet meer aankomen met een webshop zonder koppelingen met social media. Met de STRATO-webshop zij n koppelingen met Facebook, Twitter en Google+ precies één muisklik verwijderd. Zo kun je aanbiedingen automatisch op je Facebookpagina laten verschijnen en kun je klanten feedback laten geven via dit medium.

Een mooie webshop met goede producten is één, maar klanten moeten je wel kunnen vinden.De STRATO-webshop bevat een uitgebreide SEO-module, waarmee je iedere pagina van je shop kunt beoordelen op vindbaarheid in Google. Daarnaast geeft deze module bruikbare tips voor de verbetering van SEO-waarde. Op die manier houd je continu een vinger aan de pols wat SEO betreft, zonder dat je hier (dure) externe experts voor hoeft in te schakelen.

Prijs: v.a. € 5,- p.m (incl. btw)
Info: www.strato.nl


MKB Proof 2013