Swyx brengt e-book over All IP uit

Leverancier van zakelijke communicatieoplossingen Swyx heeft een boek uitgebracht over All-IP. Het boek is gericht op het mkb en is volledig gratis te downloaden.

All IP

De technologie beweegt constant voorwaarts, en dat geld ook voor netwerktechnologieën om mee te communiceren. Steeds vaker vragen we steeds meer van onze verbindingen. Dat vraagt om een oplossing die net zo overzichtelijk als geavanceerd is. Dat is wat All IP is, een gecontroleerde netwerktechnologie waarbij alle communicatie over één IP-lijn loopt. De uitrol hiervan is al jaren gaande, maar krijgt steeds meer voet aan grond in het bedrijfsleven. Tenminste, als het aan Swyx ligt.

De voordelen van All IP

Een van de grootste voordelen van All IP is de toekomstbestendigheid. Bandbreedtes zijn schaalbaar en als alomvattende standaard zal ook praktisch alle nieuwe apparatuur deze standaard ondersteunen. Het verlaagt de kosten aanzienlijk, terwijl je wel de benodigde netwerksnelheid hebt om te kunnen (samen)werken. 

Overstappen op een dergelijke nieuwe standaard is, zeker voor mkb-bedrijven, niet zomaar gedaan. Daarom heeft Swyx een gratis e-book uitgebracht waarin je via een serie vragen alle antwoorden krijgt om de keuze te maken over te stappen op All IP. Het boek 'Voordelen van All-IP' is gratis te downloaden via de website van Swyx.