Synology kondigt DSM 5.2 aan

DiskStation Manager, het os voor Synology-nassen heeft een nieuwe versie gekregen en is inmiddels beland op versie 5.2. Met deze versie introduceert Synology nieuwe functies en verbeteringen.

De versie die nu uitgegeven is, is een officiële versie. Eerder bracht Synology al een beta uit van DSM 5.2 uit. Met deze versie zijn er enkele nieuwe mogelijkheden geïntroduceerd. Zo is Synology's cloudsoftware Cloud Station geoptimaliseerd en is het nu mogelijk om het aantal bestandsversies in een map aan te passen.

De nieuwe versie van DSM ondersteunt nu ook diverse link aggregatie-varianten waardoor zware gebruikers de doorvoersnelheid van data kunnen verhogen.

Note Station is ook verbeterd en kent nu een Chrome-extensie waarmee je vanuit Chrome notities in Note Station kunt opslaan. Middels uitgebreide taakbeheerfuncties kun je taken organiseren op basis van verschillende to-do-lijstjes, prioriteiten en vervaldata. Met de import- en exportfunctie kunnen alle notities van de ene naar de andere DiskStation worden gemigreerd.

Ga voor de volledige lijst van functies, specificaties en welke nassen ondersteunt worden naar de website van Synology

Synology Cloud station