Synology VisualStation VS360HD geïntroduceerd

De Synology VisualStation VS360HD is een stand-alone surveillance-oplossing. Hiermee kun je zonder tussenkomst van pc een surveillancesysteem aansturen.

Het systeem heeft geen bewegende delen en kan dus tegen een stootje. Daarbij is het apparaat ook nog eens bestand tegen temperaturen tussen de -20 tot 50° C. Het systeem kan tot aan 36 streams weergeven en verbruikt maximaal slechts 4,7 watt.

Wat aansluitingen betreft kun je via usb een muis, een toetsenbord en een joystick voor Pan/Tilt/Zoom-besturing aansluiten. Met de vga- en hdmi-aansluiting verbind je het systeem met een monitor en aangezien je bij het systeem een montageset krijgt, is het systeem ook aan de achterkant van een monitor te bevestigen.

De meest gebruikte functies - zoals Live View, de aanpasbare lay-out en Timeline - zijn met de gemakkelijk te bedienen. Met de Recording List kunnen gebruikers video-opnamen browsen en exporteren. Effectieve camerahoeken kunnen met een paar muisklikken worden opgeslagen en gegroepeerd tot een vast bewakingspatroon.

De Synology VisualStation VS360HD is nu verkrijgbaar. De adviesprijs bedraag €390 (excl. btw).

Synology VisualStation VS360HD geïntroduceerd
Zonder tussenkomst van pc jouw surveillance op orde.