T-Mobile introduceert mobiele wifi-hotspot

Een bekend probleem: je wilt onderweg internetten, maar je tablet of laptop heeft alleen een wifi-voorziening. En een wifi-hotspot is niet in de buurt of niet veilig genoeg. T-Mobile lanceert vandaag een oplossing: een mobiele, veilige wifi-hotspot.

Met 'Mobiele WiFi Hotspot' kun je met meerdere tablets of laptops tegelijkertijd gebruikmaken van internet via een 3g- of 4g-verbinding, zonder dat die apparaten zelf over een dergelijke adapter hoeven te beschikken.  

Ellen Oude Lashof, Directeur Business Marketing bij T-Mobile: 'Veel van onze zakelijke klanten gebruiken dagelijks een tablet of laptop. Deze zijn vaak niet voorzien van een 3G- of 4G-verbinding. Bovendien wil je niet afhankelijk zijn van andermans wifi-netwerk en al helemaal niet van onbeveiligde, openbare wifi-netwerken. Met onze Mobiele Wifi HotSpot 4G maken we het voor onze klanten zeer eenvoudig om meerdere apparaten aan te sluiten op het T-Mobile netwerk. Dat is veel veiliger dan openbaar wifi. Klanten kunnen hiermee voor een vast bedrag overal online, zonder onverwachte datakosten achteraf.'

Meer informatie over Mobiele WiFi Hotspot 4G en prijzen zijn hier te vinden.