T-Mobile lanceert MDA Touch

Kort na de lancering van de Apple iPhone (in Amerika), meldt telecomoperator T-Mobile volgende week ook met een telefoontoestel met een groot aanraakscherm op de markt te komen: de MDA Touch. Op deze telefoon draait geen Apple- maar Windows-software.

Vanaf volgende week is de T-Mobile MDA Touch verkrijgbaar: een mobiele telefoon met een groot touch screen. Met de Touch, die is voorzien van Windows Mobile 6.0, zijn pocket-versies van Microsoft Office beschikbaar. Op het startscherm staan herkenbare iconen voor onder andere e-mail overzichtelijk bij elkaar. Het toestel is geschikt voor mobiel internet met een webnwalk-abonnement van T-Mobile.

110 gram
De T-Mobile MDA Touch 10 cm lang en iets meer dan 110 gram - zit tussen een mobiele telefoon en een pda in. De MDA Touch ondersteunt Microsoft Push e-mail. Oftewel: e-mail komt automatisch binnen. Als je tenminste mailt via een Exchange Server.

De MDA Touch kan is ook geschikt voor entertainment, zoals het bekijken van filmclips, het luisteren naar muziek en het maken van fotos met de 2-megapixel camera, met zoomfunctie.

De T-Mobile MDA Touch is vanaf volgende week verkrijgbaar in stijlvol zwart bij de T-Mobile Shops, www.t-mobile.nl en andere verkooppunten van T-Mobile.

Touch zonder abonnement
Dezelfde telefoon, maar dan onder de naam 'HTC Touch P4350' (en zonder abonnement), isook verkrijgbaar via Smartphoneshop.nl.