T-Mobile vernieuwt iPhone-abonnementen

T-Mobile heeft aangekondigd de iPhone-abonnementen te zullen vernieuwen. Vanaf 4 april krijgen gebruikers de beschikking over sneller internet en n bundel met uitwisselbare units voor bellen, smsen en mmsen.

In tegenstelling tot andere providers blijft T-Mobile mobiel internet onbeperkt aanbieden. Hier zit echter wel een addertje onder het gras: na 1 GB datagebruik binnen een maand wordt de snelheid tijdelijk verlaagd. De 'normale' snelheid is verhoogd van 2 naar 7,2 Mbps.

Naast de bestaande i-bundels van 150, 300, 500 en 1000 units, komt er ook een bundel met 200 units. Deze abonnementen zijn in principe bedoeld voor iPhone-gebruikers, maar zijn ook verkrijgbaar in combinatie met andere smartphones. De prijzen beginnen bij 29,50 per maand bij een i-150-bundel en lopen op tot 99,95 euro per maand bij een i-1000-bundel.

Verder kunnen gebruikers voor 2,50 euro per maand een SMS Verdubbelaar aanschaffen die 50 procent korting geeft op het versturen van een sms of mms binnen de bundel. Met T-Mobile Family kunnen klanten onderling vrijuit bellen en sms’en voor 14,95 euro per maand. Bij de nieuwe abonnementen wordt na de eerste minuut afgerekend per seconde.

700.000 iPhones

T-Mobile maakt daarnaast bekend dat het in totaal meer dan 700.000 iPhones heeft verkocht. Inmiddels is de provider niet langer de 'hofleverancier' van het toestel en wordt de iPhone ook door KPN en Vodafone aangeboden.