Tele2 Hosted Voice

Telefonie in de cloud wordt steeds meer gebruikt. Logisch, want het biedt schaalbaarheid en flexibiliteit voor jouw onderneming en je bent altijd bereikbaar voor je klanten. Tele2 speelt daar ook op in.

Met Hosted Voice geniet je van deze voordelen, maar betaal je ook naar gebruik of zonder zorgen met Onbeperkt. Daarnaast heb je inzicht in jouw verbruik. Bovendien heeft Hosted Voice een aantal prettige mogelijkheden. Zo kun je gebruik maken van een telefooncentrale in de cloud en wordt er geen onderscheid gemaakt tussen mobiel en vast. Maak je geen gebruik van mobiele telefoons? Dan kun je ook voor Vast Onbeperkt kiezen, waar mobiele telefonie niet bij zit. Mobiel Onbeperkt werkt juist andersom. Medewerkers beschikken daarbij over zowel een vast als een mobiel telefoonnummer en kunnen gebruik maken van alle functionaliteiten van Hosted Voice, maar gebruiken uitsluitend een mobiele telefoon en geen vast toestel. Vast-Mobiel Onbeperkt geeft je beide mogelijkheden.

Maar naast deze op maat gemaakte abonnementen heeft Tele2 ook een aantal functies toegekend aan veelgebruikte profielen. Zo is er een profiel voor een telefoniste met een wachtrij van maximaal 25 wachtenden. Je telefoniste kan het aantal wachtende bellers zien, gesprekken doorverbinden en de aanwezigheidsstatus van je medewerkers bekijken. Andere profielen zijn bijvoorbeeld het Secretaresse Profiel, Manager Profiel en Medewerker Profiel. Dit verhoogt het gebruiksgemak van telefonie in de cloud aanzienlijk, want niemand heeft nog een scherm vol functies die hij helemaal niet nodig heeft . Voor deze uitgebreide profielen is sprake van een meerprijs, maar voor de meeste medewerkers is het standaard profiel zonder meerprijs ruim voldoende. Met dit profiel kun je gesprekken doorschakelen en doorverbinden, maar ook gebruikmaken van wisselgesprekken, voicemail en de status ‘niet storen’.

Prettig is dat Tele2 alles voor je regelt. Dit gaat van het aansluiten van Hosted Voice en diverse toestellen tot het inrichten van je ict-omgeving en cursussen voor je medewerkers, zodat ze precies weten hoe ze dit systeem moeten gebruiken. Ook integratie met mobiel is erg fijn. Als ondernemer wil je altijd bereikbaar zijn, ook als je niet achter je bureau zit. Tele2 biedt met Hosted Voice een optie waarin geen onderscheid wordt gemaakt tussen vast en mobiel. Dit betekent dat je ook op je smartphone telefoontjes kunt doorschakelen en gebruik kunt maken van bijvoorbeeld nummerplannen en huntgroepen. Daarnaast wordt je vaste nummer automatisch doorgeschakeld naar je mobiele telefoon.

In het kort

  • Geen onderscheid tussen mobiel en vast
  • Diverse profielen voor verschillende soorten gebruikers
  • Zeer gebruiksvriendelijk

Prijs: Vast-Mobiel Onbeperkt vanaf €50,- per maand, Vast Onbeperkt vanaf €12,50 per maand en Mobiel Onbeperkt vanaf €37,50 per maand.
Info: tele2.nl/zakelijk

MKB Proof 2015