Tiptel komt met draadloze WiFi Skype-telefoon

Tiptel introduceert de eerste draadloze WiFi Skype telefoon, waarmee gratis via Skype gebeld kan worden, zonder dat daar een PC voor nodig is.

De WiFi Skype telefoon maakt voor het bellen via Skype gebruik van het WiFi netwerk. Met het toestel kan overal, waar men toegang heeft tot een WIFi-netwerk, gebeld worden naar Skype contactpersonen wereldwijd. Hiermee komt een eind aan de verplichting om eerst de computer aan te zetten voordat er via Skype gebeld kan worden. De informatie van Skype, zoals een overzicht van welke contactpersonen online en offline zijn, verschijnt in het display van het toestel.

Ook vaste nummers
Naast het bellen via Skype kan ook naar vaste nummers gebeld worden met behulp van Skype-out en kan men ook gebeld worden vanaf een vast nummer met behulp van Skype-in. Daarnaast kan men ook gebruik maken van Skype voicemail. De WiFi Skype telefoon van Tiptel is compatible met vele WiFi acces points die de 802.11b/g standaard ondersteunen. Het toestel beschikt over een geavanceerde power-saving functie, waardoor het toestel een zeer lange spreek / standby tijd heeft.

Voorrang op het netwerk
De QoS functie van het toestel zorgt voor een uitstekende spraakkwaliteit doordat spraak voorrang heeft op data die via het WiFi netwerk wordt verstuurd. Daarnaast biedt de WiFi Skype telefoon de volgende Skype functies; Skype naar Skype gesprekken, Skype-in/out gesprekken, Skype voicemail, Skype contactpersonenlijst, Call Waiting, Conference Call, voicemail en belhistorie. Voor het toestel zijn optioneel een lader en eigen WiFi acces point verkrijgbaar. Naast een draadloze WiFi telefoon voor Skype komt Tiptel dit jaar ook nog met een draadloze WiFi telefoon voor het SIP protocol.

Prijs en beschikbaarheid
Verkoopprijs tiptel WiFi Skype telefoon EURO 200,- (leverbaar september 2006)

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met: Tiptel b.v.- Contactpersoon: Wijbrianne van Grootheest-Tulner E-mail : w.v.grootheest@tiptel.nl Internet : www.tiptel.nl Camerastraat 2 - 1322 BC Almere, T. 036-5366650 - F. 036-5464157


Dit is een doorgeplaatst persbericht. De redactie van WINMAG is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud hiervan. Zelf een persbericht laten doorplaatsen op deze website? Neem dan contact op met onze sales-afdeling: 015-2153232.