TomTom introduceert TomTom WORK

Connected navigatie: makkelijke navigatie en twee-weg communicatie voor autos, koeriers, wagenpark beheerders en bestuurders, aldus een vandaag verschenen persbericht.

TomTom, de belangrijkste leverancier van navigatieoplossingen voor auto's, kondigt vandaag TomTom WORK aan. Dit is een gecombineerd producten- en dienstenaanbod dat gentegreerde navigatie, tracking & tracing en communicatieoplossingen omvat.

Zoek en vind
Door de overname van datafactory AG, afgelopen jaar, is TomTom als eerste in staat in TomTom WORK de meest actuele communicatie- en plug & play- navigatietechnologie te combineren met 'zoek en vind'-expertise.

TomTom WORK is, volgens TomTom, een gebruiksvriendelijke, slimme en connected navigatieoplossing. Het product is bestemd voor eigenaren van wagenparken, onafhankelijk van de grootte hiervan, en vergemakkelijkt het dagelijkse beheer en de communicatie met vloot en bemanning.

2,- per dag
Voor slechts 2,- per dag en zonder noodzakelijk extra software of technische ondersteuning, bieden we bedrijven een efficinte, eenvoudige en waardevolle manier om hun dag zonder teveel inspanning te plannen, aldus Harold Goddijn, chief executive officer van TomTom. Door een continue verbinding tussen wagenparkbeheerders in alle soorten en maten en hun bestuurders, zorgt TomTom WORK voor tijd- en kostenbesparing. Daarnaast schept het product helderheid en transparantie aan zowel bedrijven als hun klanten, en maakt het het leven van chauffeurs gemakkelijker en eenvoudiger.

Belangrijkste bouwstenen van TomTom WORK:
- TomTom WEBFLEET: gebruiksvriendelijke, op internet gebaseerde dienst, die toegang geeft tot een applicatie voor 24-uurs beheer van voertuigen enbegrijpelijke rapportage instrumenten. TomTom WEBFLEET laat bedrijven de exacte locatie van voertuigen en chauffeurs zien en maakt het managen van nieuwe taken mogelijk.
- TomTom LINK: een compacte, kleine unit die in ieder voertuig wordt geplaatst. Met deze unit geeft de gebruiker eenvoudig en kostenefficint de actuele locatie van zijn voertuig (via GPS) en andere informatie (via GPRS) door aan het TomTom WEBFLEET service centrum.
- TomTom GO 710 & TomTom GO 510: TomToms nieuwste versie van zijn bekroonde TomTom GO familie voorziet iedere bestuurder van zijn eigen persoonlijke navigatiesysteem en stelt hem in staat te communiceren met collegas op kantoor.

Beschikbaarheid
TomTom WORK is per direct beschikbaar in Nederland, Belgi, Duitsland, Oostenrijk en Engeland. TomTom introduceert TomTom WORK in het tweede kwartaal op de Franse markt en onderzoekt de mogelijkheden om het product in de loop van 2006 ook in andere landen op de markt te brengen.