TomTom lanceert nieuwe Go-modellen

TomTom lanceert, aan de vooravond van de CeBIT, nieuwe modellen in zijn succesvolle Go-serie van navigators. Per 1 april zouden de nieuwe navigatiesystemen al te koop moeten zijn.

Met deze nieuwe productlijn is de bekroonde productlijn van 2004 en 2005 opnieuw uitgevonden, meldt een vandaag verschenen persbericht. Er zijn drie nieuwe modellen; de TomTom GO 910, TomTom GO 710 en TomTom GO 510. Voortbouwend op de eigenschappen die de TomTom apparaten zo populair hebben gemaakt, biedt de nieuwe TomTom GO lijn:
Een vernieuwd design
Hoogwaardig, extra breed, 4 inch LCD aanraakscherm, relatief groot voor een mobiele (niet-ingebouwde) navigatie-oplossing
Sterk verbeterde GPS-prestaties
Een gratis softwareapplicatie TomTom HOME. Hiermee kunnen gebruikers content vanaf de pc, via een portal, eenvoudig downloaden, beheren en opslaan. Iedere nieuwe TomTom GO wordt geleverd met een HOME dock, waarmee gebruikers via hun computer contact kunnen maken met TomTom HOME
De handsfree-bellen functionaliteit is verder verbeterd en een database met TomTom Flitslocaties is nu beschikbaar voor de gehele productlijn.

Luxe model: TomTom Go 910
De TomTom GO 910 is het allereerste portable navigatiesysteem met kaarten van meerdere continenten, waaronder de volledige kaarten van Europa, de Verenigde Staten en Canada. De TomTom GO 910 is tevens voorzien van slimme extraatjes zoals een volledig gentegreerde MP3-speler voor het afspelen van luisterboeken, muziek en podcasts, alsmede tekst-naar-spraak functionaliteit.