Top-10 mkb-oplossingen (editie 5.2012)

In elke papieren editie van WINMAG Pro maken we een selectie uit de beste it-oplossingen voor het mkb. De selectie van editie 5.2012 vind je hier.

Veeam

Krachtig, makkelijk in gebruik en betaalbaar. Ook organisaties die over slechts een paar hosts beschikken, hebben behoefte aan betrouwbare en betaalbare tools voor beheren van hun virtuele IT-omgeving. Voor deze organisaties heeft Veeam Software Veeam Essentials ontwikkeld. Deze geïntegreerde beheeroplossing, verkrijgbaar in 2-socket bundels, helpt bij het onderhouden en beschermen van VMware- of Hyper-V-omgevingen en voorziet in de belangrijkste behoeften op het gebied van virtualisatiebeheer:

• Volledig inzicht in de virtuele infrastructuur
• 2-in-1 backup en replicatie
• 24x7 real-time monitoring

Virtualisatie? Geen probleem! Schakel over naar Veeam: dé leverancier op het gebied van virtualisatiebeheer en databescherming.

Info: http://vee.am/winmagpro


Professionele-Webshop.nl

Zoek je een complete oplossing voor je webshop? Professionele-Webshop.nl begeleidt je in het hele traject, van de bouw tot en met de optimalisatie van je e-commerce-onderneming. De vormgeving gaat van template tot maatwerk design. Professionele-Webshop.nl maakt webshops met Magento als motor, een oplossing die bekend staan om de vele mogelijkheden en flexibiliteit. Dankzij koppelingen met social media en vele optionele modules beschikt jouw webshop precies over die functionaliteit die je nodig hebt. Met training op locatie standaard in ieder pakket ben je direct op weg.

http://www.professionele-webshop.nl


Frits

Frits vindt het belangrijk dat je gewoon bezig kunt zijn met waar je goed in bent. Daarom bieden wij een zeer betrouwbare online-backupdienst aan, die volledig in eigen beheer is. Hierdoor kunnen wij je snel helpen en een goede, persoonlijke ondersteuning bieden. Daarnaast staan veiligheid en zekerheid voorop. Wij zorgen voor een driedubbele versleuteling van jouw data en slaan deze in twee aparte datacenters in Nederland op. Probeer onze online-backupdienst twee maanden volledig uit zonder verdere verplichtingen.

http://frits-it.nl


The Backbone

The Backbone implementeert monitoring oplossingen voor private clouds, datacenters, shared service centers en public cloud computing diensten op basis van Microsoft System Center Operations Manager (SCOM). SCOM maakt het mogelijk om ketenmonitoring en end-to-end monitoring in te richten, inclusief presentatie middels high-level dashboards en trend rapportages voor optimale root cause en trend analyses. The Backbone levert diensten in de vorm van SCOM consultancy, SCOM projecten en SCOM als SaaS oplossing onder de naam StateView.

http://thebackbone.nl


e-offce mobile

Heb je ambitie om jouw bedrijf op een moderne en efficiënte manier te laten (samen)werken met tablets en smartphones? e-office heeft ruim tien jaar ervaring in het ‘mobiliseren’ van bedrijfsprocessen bij bedrijven en overheden. Met Mobile Device Management van MobileIron en BlackBerry stellen wij je in staat informatie te beveiligen en beheren. Dit kan via een eigen infrastructuur en vanuit ‘the cloud’. Uiteraard staat een professioneel support team 24 X 7 voor je klaar. Om je investering tot zijn recht te laten komen kunnen wij Apps voor alle relevante platforms ontwikkelen voor het ontsluiten van bedrijfsprocessen.

Meer weten?
Bel Tim de Vries of Koen van het Schip op 088 001 8300


Plantronics

Maak kennis met de Plantronics Voyager Legendheadset, gedistribueerd door GO Connect. De Voyager-headset levert ongeëvenaard geluid en comfort, en is uitgerust met spraakopdrachten, drie microfoons en beller ID. De Voyager Legend weet hoe en wanneer je wilt spreken. Hiervoor gebruikt de headset met Smart Sensor-technologie drie microfoons die spraakopdrachten herkennen en die ruis en windruis onderdrukken. De Voyager Legend kondigt de naam van de beller aan en je kunt opnemen door simpel-weg 'Answer' te zeggen. Deze geavanceerde technologieën maken de Voyager Legend de eerste echt intelligente Bluetooth-headset.

http://www.plantronics.com http://www.goconnect.eu


Trend Micro

De beveiliging op orde krijgen is niet makkelijk, zeker niet als kleine onderneming. Trend Micro heeft wel de expertise in huis om het mkb van goede bescherming van IT-infrastructuren te voorzien. De drie verschillende Worry-Free Business Security pakketten (Standard, Advanced en Services) bieden bescherming op maat voor kleine ondernemingen. Het beschermt je waardevolle bedrijfsgegevens tegen malware en ongewenste toegang tot je netwerk. Ook kun je ongewenste websites blokkeren, zo draagt Worry Free Business Security bij aan de productiviteit binnen jouw onderneming.

Info en gratis testversie: http://www.trendmicro.nl/wfbs/


Real Solutions Haarlem

'Jouw klant is ook onze zorg', met die instelling importeert en distribueert Real Solutions Haarlem systemen op het gebied van dataopslag, surveillance en multimedia. Het bedrijf levert onder andere producten van Iomega, Synology en Thecus. Met aankoopadvies, ondersteuning en een snelle en correcte garantieafhandeling biedt het je als mkb'er service op maat. Ook voor maatwerk zoals bedrukte portable harddisks, specifiek geassembleerde systemen of bijzondere projecten kun je bij Real Solutions Haarlem terecht. Neem contact op om te kijken wat zij voor jou kunnen betekenen.

http://www.rshaarlem.com


Panda Cloud Systems Management

Panda Security introduceert een zakelijke cloud-based oplossing, Panda Cloud Systems Management. Hiermee weet je wat er speelt op jouw IT-systemen. Je bent problemen voor en weet ze op te lossen dankzij real-time monitoring. Verder biedt Panda Cloud Systems Management uitgebreide beheer- en rapportageopties. Ook toegang tot en beheer van een systeem op afstand is geen probleem dankzij Windows Remote Desktop-integratie. Doordat de oplossing cloud-based is en centraal beheer mogelijk maakt, bespaar je kosten en tijd.

http://it-systemsmanagement.pandasecurity.com


Efactuurdirect

Efactuurdirect biedt een eenvoudig en professionele manier om online te o reren, facturen te ontvangen en te versturen. Ook zit er een volledig product- en klantenbeheer in het systeem en is het mogelijk om er een urenregistratie mee bij te houden. Zo blijf je goed overzicht houden in je administratie. Hierdoor bespaar je tijd en ook geld. De dienst is handig voor zowel zzp’ers als voor het mkb, omdat je efactuurdirect gemakkelijk
kunt koppelen aan betalingssystemen, boekhoudpakketten en crm-systemen.

http://www.efactuurdirect.nl