Top-10: Oplossingen voor het MKB

WINMAG Pro selecteerde tien handige oplossingen voor het MKB. Van communicatie en relatiebeheer tot beveiliging en bankzaken, we zetten ze op een rij.

1. Telespirit / Qvoip

Met TeleSpirit maak je optimaal gebruik van je communicatie. Het maakt een dure telefooncentrale overbodig en je kunt je telefoons overal inpluggen. Het zorgt ervoor dat binnenkomende 'telefoontjes' van bijvoorbeeld een klant direct wordt herkent en meteen gekoppeld aan het betreffende klantdossier. Je ziet vervolgens direct de laatste stutus, e-mail, chats, todo's en facturen. Telespirit is volledig webgebaseerd en geeft live informatie. Je hoeft hiervoor geen extra software lokaal te installeren. Ondersteuning voor de iPhone is aanwezig.

www.telespirit.nl
www.voipcrm.nl


2. Openbravo

Openbravo is het aangewezen open source alternatief voor ERP-toepassingen. Openbravo is speciaal voor ondernemers die gek worden van het bijhouden van vele Excel-sheets, het gebrekkig inzicht in toekomstige voorraden, tijdvretende maandafsluitingen en het bijhouden van openstaande betalingen en ontvangsten. Openbravo geeft je één website waar je een volledige overzicht hebt over je inkoop, verkoop, voorraadbeheer, projecten, productie, boekhouding en rapportages. Het programma kenmerkt zich door de aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke interface die te benaderen is via iedere web-browser en is eenvoudig te koppelen met je webshop of crm-pakket. De Openbravo-partner GlobalOrange kan je meer vertellen over de mogelijkheden van Openbravo. Bovendien hebben zij een speciale lezersaanbieding, kijk daarvoor op onderstaand webadres.

www.globalorange.nl/winmag3. ecOrganizer

EcOrganizer is een crm- en erp-oplossing voor verkoop, dienstverlening, handel en productie voor Windows en Mac. De gebruiksvriendelijkheid van ecOrganizer draagt bij aan de noodzakelijke gedragenheid binnen uw organisatie en zorgt ervoor dat je verkoopactiviteiten en bedrijfprocessen beter gestoomlijnd worden. Uitstekende training en begeleiding zorgen ervoor dat je eigen implementatiekosten tot een minimum beperkt blijven en je meteen met ecOrganizer aan de slag kan. Om zelf te kijken wat de voordelen voor jouw organisatie is, kun je een gratis demo aanvragen.

www.ecorganizer.com