Toshiba introduceert twee nieuwe zakelijke laptops

Speciaal voor zakelijke gebruikers introduceert Toshiba de Toshiba Satellite Pro A50-C en Satellite Pro R50-C, gemaakt om op en buiten kantoor op te werken.

Toshiba Satellite R50-C

De Toshiba Satellite R50-C is te zien als het instapmodel van de twee. De laptop heeft een niet-reflecterend scherm van 15.6-inch met een resolutie van 1366 bij 768. 

Organisaties hebben de keuze uit diverse configuraties. Wat processor betreft heb je de keuze tot aan de vijfde generatie Intel Core i3-cpu's, voor intern geheugen tot aan 8GB en wat opslag betreft tot aan 1TB hdd. De accu gaat volgens Toshiba tot acht uur mee. De laptop is beschikbaar met Windows tot Windows 10 Home (voorgeïnstalleerd) of Windows 7 Professional voorgeïnstalleerd met daarbij meegeleverd Windows 10 Pro op dvd. Wat aansluitingen betreft is er een hdmi-poort en een rgb-poort aanwezig. Verder vind je twee usb 2.0-poorten op de laptop en twee usb 3.0-poorten. Ook een sd-poort is aanwezig. Op het gebied van netwerkondersteuning is de laptop dankzij de aanwezige 802.11ac-standaard toekomstvast.

De Toshiba Satellite Pro R50-C is per direct verkrijgbaar voor 495 euro exclusief btw.

Toshiba Satellite Pro A50-C

De Toshiba Satellite Pro A50-C is een high-end-model laptop voor veeleisende gebruikers. Het niet-reflecteerbare scherm kent een afmeting van 15.6-inch en is verkrijgbaar in twee resoluties: 1366 bij 768 en 1920 bij 1080. Ook bij dit model hebben organisaties de keuze uit diverse configuraties.

Wat processor betreft heb je de keuze tot aan de vijfde generatie Intel Core i7-cpu's, voor intern geheugen tot aan 2 x 8GB en wat opslag betreft tot aan 1TB hdd of 256GB ssd. De accu gaat volgens Toshiba tot acht uur mee. De Satellite Pro A50-C is verkrijgbaar met Windows tot Windows 10 Home (voorgeïnstalleerd). Ook kun je kiezen voor Windows 7 Professional voorgeïnstalleerd met Windows 10 Pro op dvd meegeleverd wordt.

In aansluitmogelijkheden is de laptop breed voorzien. Zo heb je een hdmi-poort en een rgb-poort tot je beschikking. Verder vind je twee usb 2.0-poorten op de laptop en twee usb 3.0-poorten. Ook een sd-poort is aanwezig. Net als de Satellite Pro R50-C ondersteunt ook deze laptop de 802.11ac-standaard.

De Toshiba Satellite Pro A50-C is per direct verkrijgbaar vanaf 495 euro exclusief btw.

Kijk voor meer informatie op toshiba.nl.

Milieuvriendelijk computergebruik
[block]Bij het ontwerp van beide laptops stond het milieu centraal, waardoor de gebruikers nu zelf invloed hebben op de milieubelasting van hun laptop. De ingebouwde Eco Utility stelt gebruikers in staat om hun computerinstellingen zo aan te passen dat de laptops een zo hoog mogelijk energierendement hebben bij een zo laag mogelijk energieverbruik. Beide apparaten voldoen bovendien aan de Energy Star 6.1-vereisten en de Satellite Pro R50-C is zelfs EPEAT-gecertificeerd.[/block]