TSTC introduceert twee nieuwe trainingen

TSTC geeft in september en oktober twee nieuwe trainingen voor it-professionals. Het gaat om de Certified Cyber Forensics Professional) training en de Hands-on training “CAST 616 Securing Windows Infrastructure”.

CCFP (Certified Cyber Forensics Professional) training

19-23 oktober bezoekt de Amerikaanse auteur en IT security guru Chuck Easttom opleidingsinstituut TSTC voor een exclusieve training CCFP.

CCFP (volledig Certified Cyber Forensics Professional) is de nieuwste certificering van (ISC)2, de organisatie achter de CISSP titel.

In de training wordt u verspreid over zes domeinen (verder) meegenomen in de wereld van Digitaal Forensisch onderzoek, de bijbehorende technieken, standaarden en tools maar ook relevante wet- regelgeving en ethiek.Door een korte zelfstudieperiode voorafgaand aan de klassikale training, is deelname mogelijk wanneer u relatief nieuw bent in dit vakgebied maar ook wanneer u al meer ervaring hebt.

U zult naast de CCFP stof vele interessante cases uit de praktijk horen en zien waar Chuck Easttom in zijn loopbaan bij betrokken is geweest.

Chuck Easttom schreef 19 boeken op het gebied van IT Security en Digitaal Forensisch onderzoek waaronder de populaire CCFP All-in-One Guide.

Verdere informatie over deze training vindt u op de website van TSTC: tstc.nl/training/330/ccfp-training-certified-cyber-forensics-professional

Hands-on training “CAST 616 Securing Windows Infrastructure”

Een Windows omgeving beveiligen is meer dan een goed patch- en wachtwoordbeleid. Windows Infrastructuur hardening is een structurele actie geworden voor elke organisatie die informatiebeveiliging serieus neemt.

30 september - 2 oktober 2015 organiseert opleidingsinstituut TSTC een exclusieve hands-on training waarin Microsoft Security Trusted Advisor Paula Januszkiewicz u de fijne kneepjes leert van Windows Infrastructuur beveiliging.

Verwacht geen simpele labs over patchen of anti virus. Tijdens deze training gaat u actief aan de slag met geavanceerde technieken in Kernel Debugging, Malware Hunting, een deep dive in BitLocker en het automatiseren van het gehele hardening proces.

Het resultaat is een framework dat uw Windows omgeving écht beschermt tegen aanvallen van buitenaf.

Vanwege het hands-on karakter van deze training is er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Meer informatie vindt u op de website van TSTC: tstc.nl/training/267/cast-616-securing-windows-infrastructure