Unify benoemt Philip Vanhoutte van Plantronics tot ambassadeur

Unify, leverancier van software en diensten voor bedrijfscommunicatie, heeft Philip Vanhoutte, senior vice president en managing director voor Europa en Afrika bij Plantronics, benoemd tot New Way to Work Global Ambassador.

De afgelopen jaren onderzocht Vanhoutte veranderingen op de werkvloer en trends in flexibele werkcommunicatie. Zijn inspanningen leidde in 2014 tot de publicatie van het boek, 'The Smarter Working Manifesto'. Hierin krijgen werkgevers en werknemers inzicht in de invloed van een werkomgeving op bijvoorbeeld de productiviteit.

Slimmer werken

'Bij Plantronics hebben we het slimmer werken gedachtengoed ingezet en we zagen enorme voordelen op het gebied van zelfredzaamheid, welzijn, productiviteit, het vertrouwen in het management; maar ook ten aanzien van organisatorische kostenbesparingen en de mogelijkheid om talent aan te trekken en vast te houden,' zegt Philip Vanhoutte. 'De juiste technologie samen met gedragsverandering en de bedrijfsmentaliteit zijn essentieel voor organisaties die een bedrijfscultuur willen creëren van flexibele communicatie en samenwerking.'

Philip Vanhoutte
Philip Vanhoutte, senior vice president en managing director voor Europa en Afrika bij Plantronics.

Samenwerking Plantronics en Unify

Plantronics werkt al bijna tien jaar samen met Unify. Samen maken ze geïntegreerde en intuïtieve communicatie-oplossingen. Deze oplossingen moeten de produkten van Unify, denk aan proOpenScape- en OpenStage-bureautelefoons, OpenStage DECT en WLAN-handsets, vereenvoudigen en verbeteren. Unify’s wereldwijde New Way to Work-ambassadeursprogramma honoreert leiders, die de impact van werktrends op het bedrijfsleven prioriteren. Meer weten over New Way to Work? Bezoek dan de officiële website. Meer informatie over Plantronics vind je hier.