UPC Zakelijk Internet 120

Wanneer je een internetabonnement aan wilt schaffen voor zakelijke doeleinden zijn er een hoop zaken waar je aan moet denken. De pakketten van UPC maken het je gemakkelijk en geven je veilige en betrouwbare toegang tot het internet.

Met UPC Zakelijk Internet 120 haal je een pakket in huis waarmee je probleemloos en snel kunt downloaden (120 Mb/s) en uploaden (12 Mb/s). Snel internet dus, wat niet onbelangrijk is met werk wat zich meer en meer online afspeelt.

Ook om de beveiliging hoef je je geen zorgen meer te maken, want bij zakelijk internet krijg je er ook een complete suite aan beveiligingsoplossingen bij. Deze bestaat onder meer uit een anti-virus-, een anti- phishing- en een anti-spam oplossing. Ook een firewall is aanwezig. In totaal krijg je licenties voor drie notebooks of pc’s en als je meer licenties nodig hebt kun je deze per stuk afnemen. Handig zijn de diverse extra’s waarmee je je abonnement kunt uitbreiden. Denk aan extra IP-adressen (tot aan vijf), licenties voor Microsoft Office 365 Premium en zakelijk pinnen.

De installatie is gratis en de diensten die je bij UPC afneemt ontvang je op een enkele, overzichtelijke factuur. Mocht je vragen hebben kun je terecht bij de UPC Business Service Desk, zeven dagen per week.

Info

Prijs: € 40,- (excl. btw)
Info: www.upcbusiness.nl

In het kort:

  • Een volledig internetabonnement afgestemd op zakelijk gebruik
  • Complete suite beveiligingsoplossingen meegeleverd
  • Schaalbaar naar behoefte
MKB Proof 2014