Van Dale Online

In de wereld van vertaal- en woordenboeken is Van Dale natuurlijk een begrip. Maar de huidige, moderne tijd is het meedragen van grote stapels woordenboeken niet altijd wenselijk en in de huidige internationale businesswereld is een talenknobbel haast een vereiste.

Het is hoe dan ook handig om altijd en overal toegang te hebben tot een database van vertaalwoordenboeken van de gangbare businesstalen, en natuurlijk ook het Nederlandse woordenboek. En dat is precies wat Van Dale Online biedt. De dienst biedt een gebruiksvriendelijke interface waarmee je eenvoudig en zonder gedoe kunt zoeken in een van de woordenboeken en direct de gevraagde definitie of vertaling terugkrijgt.

Ook staat het je bij met taaladvies via een Taalhandboek voor zowel Nederlands als Engels en diverse voorbeeldzinnen. De kwaliteit van de content is onberispelijk, zoals je mag verwachten van Van Dale. De vertaalwoordenboeken voor Engels, Duits, Zweeds, Spaans, Frans, Portugees en Italiaans staan tot je beschikking, zowel vanuit als naar het Nederlands.

Van Dale Online is bovendien uitermate flexibel. De toegangsperiode wordt van tevoren ingekocht. Dit kan variëren van een week tot een jaar. Voor zakelijke klanten zijn meerjarige contracten ook mogelijk. Na de afgesproken periode stopt de toegang vanzelf, zonder verdere verplichtingen. Dat maakt het ook een ideale tijdelijke dienst voor bijvoorbeeld tijdens business trips. Daarnaast werkt Van Dale Online vanuit iedere moderne browser, ook vanaf de smartphone of tablet. En dan nog iets: Van Dale Online is altijd actueel. Dat ga je met papier natuurlijk nooit bereiken.

Info

Prijsindicatie € 75,- per jaar/taal
Test alle mogelijkheden gratis en zonder verplichtingen via www.vandale.nl/proberen
Info: www.vandale.nl

In het kort:

  • Flexibele abonnementen
  • Werkt op ieder apparaat en besturingssysteem
  • Onberispelijke kwaliteit
  • Veel talen beschikbaar
  • Extra taaladvies en voorbeeldzinnen
MKB Proof 2014