Vast bedrag per maand voor ict op werkplek

Grote bedrijven kunnenhun ICT (installatie/beheer) uitbesteden aan een specialist. MySolutionStore is de eerste automatiseerder voor specifiek kleine ondernemingen. Het biedt hen kant-en-klare bedrijfsoplossingen op basis van Microsoft-technologie, voor een vast bedrag per maand.

Een van de irritatiepunten van kleine bedrijven is dat zij vaak metverschillende leveranciers te maken hebben: voor de kantoorsoftware, de netwerkconfiguratie, et cetera. Bij vragen of problemen moeten ondernemers er zelf voor zorgen dat hun leveranciers gezamenlijk met een oplossing komen.

MySolutionStore biedt hen een alternatief. De automatiseerder kan hen een complete, op Microsoft-technologie gebaseerde ICT-oplossing bieden inclusief onderhoud. De ondernemer krijgt daarbij dus ook n aanspreekpunt.

Microsoft Dynamics
Bedrijven kunnen bij MySolutionStore kiezen uit een op hun specifieke branche gerichte oplossing, compleet met e-mail, crm (klant/relatiebeheer), Microsoft Office en Microsoft Dynamics NAV (administratie). De ICT-middelen worden klantspecifiek ingericht en zijn direct klaar voor gebruik.
De basis vormt in alle gevallen Microsoft Small Business Server (SBS), een bundeling van ondermeer Windows Server 2003, Microsoft Office en Exchange Server, die tot 75 licenties kan worden uitgebreid.

49,95 per maand
Met een vaste prijs per werkplek per maand (vanaf 49,95 per maand) zijn de kosten voorspelbaar en komen ondernemers niet voor onaangename verrassingen te staan. MySolutionStore heeft verschillende regionale vestigingen en partnerbedrijven in Nederland.
Naast de standaardomgevingen biedt MySolutionStore optionele uitbreidingen aan voor onder andere magazijnbeheer, projectmanagement, productie, retourenbeheer, multi-company, service, et cetera.

Ontzorgen van de werkplek
"MySolutionStore richt zich op het ontzorgen van de werkplek," zegt Cees Poortman, Directeur van MySolutionStoreNederland. "Wij bieden MKB bedrijven een complete, bedrijfsbrede automatiseringsoplossing, tegen een vaste lage prijs per maand. Doordat ook de implementatie, de updates en de ondersteuning in het maandbedrag zijn opgenomen resten er geen onzekerheden en kan de klant zich volledig richten op haar bedrijfsvoering."
Info: www.mysolutionstore.nl