Veilig bellen met de Blue Compact Bluetooth-carkit

Het bedrijf Handsfree introduceert de Mr Handsfree Blue Compact, een kleine Bluetooth carkit in een fraai TomTom Go-achtig-kastje, voor plaatsing op het dashboard, maar ook geschikt voor inbouw.

Het apparaat brengt meer veiligheid voor de veelbeller in de auto door een uiterst simpele bediening. Via een knop op het display blader je door het telefoonboek, lees je je sms-berichten of bel je via voicedial. Hij communiceert draadloos met de mobiel via Bluetooth.

Je kunt de Blue Compact zelfs gebruiken combinatie met maximaal 4 mobiele telefoons. Iedere telefoon maakt gebruik van een eigen profiel en per profiel kun je maximaal 440 namen en nummers opslaan.

Er kan full duplex worden gesproken (praten en luisteren tegelijkertijd) en technieken als DSP en VDS zorgen samen met een microfoon, waarvan de gevoeligheid instelbaar is, voor een goede geluidskwaliteit.

Grappig is dat het scherm van het display is aan te passen aan de kleur van het dashboard.

De Mr Handsfree Blue Compact kan direct worden gebruikt via een aansluiting op de sigarettenaansteker, maar kan ook professioneel worden ingebouwd met een radio-mute aansluiting.

De nieuwe carkit is te koop bij onder meer Halfords, Kijkshop, BCC, Tell Me en Dixons.

Prijs: 149,00 | Bron: www.pocketinfo.nl/artikel/6739