Verkoop F5 Networks-oplossingen via SecureLink in de lift

Dankzij een flinke stijging in de verkoop van F5 Networks-oplossingen heeft de Nederlandse reseller SecureLink een prijs ontvangen. Zij zijn hiermee special partner geworden van F5 Networks.

In Noord-Oost Europa heeft SecureLink de meeste nieuwe klanten bij F5 Networks ondergebracht. Daarbij is de omzet van F5 Networks-oplossingen in 2012-2013 gegroeid met 275 procent. Volgens Robert van Nouhuys, Channel Manager Benelux F5 Networks, bewijst SecureLink hiermee 'één van de meest creatieve, gecommitteerde en kwalitatieve resellers' te zijn in de Benelux. Ze hebben hiervoor een prijs ontvangen en mogen zich nu special partner van F5 Networks noemen.

Marco Barkmeijer van SecureLink zegt over de samenwerking: 'Met F5 Networks heeft SecureLink een betrouwbare partner om relaties een gedegen Application Delivery Networking oplossing te bieden. Deze oplossing van F5 Networks zorgt ervoor dat applicaties altijd en overal voor gebruikers beschikbaar zijn. F5 Networks en SecureLink vinden elkaar op het innovatieve vlak waarin klantwensen en service centraal staan. Niet voor niets is SecureLink Gold Partner van F5 Networks'.