Video software voor de TomTom Go

Met de media conversie software van Makayama kun je DVD's, televisie opnamen of andere filmpjes converteren, zodat je ze op je TomTom Go kunt zetten en bekijken.

De software van Makayama is een pakket dat bestaat uit media conversie software en een video speler en is daarmee de allereerste ontwikkelaar die een dergelijk product op de markt weet te brengen.

De software is geschikt voor een Windows PC en je kan elke soort video file (AVI, MPEG1, MPEG4, DivX, XVID, VOB, ASF) gebruiken en die mag op je harddisk, CD, DVD of waar dan ook staan en de Media Studio zorgt voor de conversie en ook compressie. Ondertitels kunnen worden weergegeven en je kan ook een taal kiezen bij het converteren van een DVD. Hou er rekening mee dat elke 100 minuten film ongeveer 128Mb nodig is dus een geheugenkaart van minimaal 256Mb is aan te raden.

De gratis versie om te proberen zorgt ervoor dat je maximaal 3 minuten kunt converteren en mocht je tot het aanschaffen over gaan dan kost dit je 29,95. Voor meer informatie kun je kijken op Makayama.com/dvdtotomtom.html. Aldus Pocketinfo.