VMware benoemt IS Group tot vCloud Director partner

Naadloze migratie van on-premise servers naar Hypergrid Cloud

Persbericht:

Purmerend, 19 februari 2013 - IS Group, leverancier van IT Services en Cloud Computing, is door VMware benoemd tot vCloud Director partner. Met vCloud Director biedt IS haar klanten een eenvoudige en naadloze migratie van on-premise servers naar het IS Hypergrid Enterprise Cloud Computing platform. Bovendien maakt vCloud Director een verbeterde storage efficiency, vergaande dataprotectie en een nog snellere provisioning van Cloud capaciteit mogelijk.

Jan Willem des Tombe, directeur IS Group: 'Er is binnen onze klantgroep veel vraag naar deze innovatieve functionaliteit van VMware. Met vCloud Director kunnen onze klanten hun on-premise omgevingen eenvoudig koppelen aan ons IS Hypergrid Cloud Computing platform, waardoor migratie naar de Cloud nog sneller en eenvoudiger kan worden gerealiseerd. De omgeving kan vervolgens geheel naar eigen inzicht worden ingericht. Dit is Enterprise Cloud Computing in optima forma!'


Optimale snelheid, flexibiliteit, veiligheid en efficiency

Met de VMware vCloud Director is het mogelijk is om zelf servers samen te stellen, te configureren, te activeren én te beheren. Dit alles via een uitgebreide web-interface. Een virtuele server is met behulp van slimme templates binnen enkele minuten operationeel. Naast een basisvergoeding wordt het gebruik van een virtuele server afgerekend op basis van ‘pay-as-you-go’. Grote investeringen vooraf zijn dus niet nodig.

VMware en IS Group werken al jaren samen. Met de benoeming van IS tot vCloud Director partner breiden zij hun huidige partnerschap nog verder uit. Des Tombe: 'We zijn trots, de benoeming versterkt de positie van IS Group binnen het huidige aanbod van IT Services en Cloud Computing.'

Over IS Group

IS Group is de grootste onafhankelijke Nederlandse leverancier van IT Services en Cloud Computing, waaronder IT-outsourcing, hosting en datacenters, managed services, desktop outsourcing en connectiviteit voor het mkb, ZZP’ers en de grootzakelijke markt. Met IS Hypergrid biedt de onderneming een volwaardige Cloud Computing-propositie die voorziet in disaster recovery en high-availability. Als enige Nederlandse ICT-dienstverlener heeft IS Group een drievoudige ISO-certificering (ISO 9001 – Quality Management, ISO 27001 – Information Security en ISO 20000 – IT Service Management), ISAE-3402 type II accreditatie en beschikt over PCI-DSS compliant datacenters. IS Group biedt haar diensten aan onder de merken IS Enterprise en IS.nl.