Voiceworks benoemt Otto Rompelman tot Chief Commercial Officer

Almere, dinsdag 19 februari 2013 – Voiceworks, de leverancier van het meest stabiele en innovatieve communicatieplatform voor de zakelijke markt, heeft Otto Rompelman benoemd tot Chief Commercial Officer. In deze functie is hij onder meer verantwoordelijk voor het versterken van de marktpositie en de verdere groei van Voiceworks. Hij volgt Ruud van der Aar op die Business Development Director wordt.

Persbericht

Otto Rompelman staat bekend om zijn ruim 30 jaar (inter)nationale kennis en managementervaring op het gebied van Telecommunicatie en ICT-oplossingen. Hij bekleedde diverse directiefuncties bij technologiebedrijven als Alcatel-Lucent, Global Crossing en AT&T Europe. Otto Rompelman is aangetrokken vanwege zijn ervaring, kennis van de markt en enthousiasme om de groeiplannen van Voiceworks in samenwerking met de huidige en nieuwe partners tot een succes te maken. “Voiceworks is goed gepositioneerd om een sterke impact op de markt te hebben. De komende jaren is het continueren en versnellen van de huidige groei belangrijk door maximaal te profiteren van haar innovaties. Daarbij zijn partner focus, en het delen en uitdragen van kennis samen met onze partners belangrijke thema’s”, zegt Otto Rompelman.

Stijn Nijhuis, CEO van Voiceworks, is enthousiast over de aanstelling en ziet Otto Rompelman als een uitstekende aanvulling op het huidige directieteam. “Rompelmans bewezen track record en brede ervaring die hij meebrengt is van groot belang voor een organisatie met forse groei-ambities zoals Voiceworks. Dit bij elkaar opgeteld maken hem een uitstekende keuze om Voiceworks naar het volgende niveau te tillen en het marktaandeel van Voiceworks als leverancier van mobiele-, telefonie- en datadiensten te vergroten.”

Ruud van der Aar, één van de oprichters van Voiceworks, wordt Voiceworks’ Business Development Director. “In mijn nieuwe functie ga ik mij meer richten op het vertalen van nieuwe businessmodellen en ondersteuning bieden bij salestrajecten in nieuwe sectoren. Daarnaast zie ik het als een uitdaging om Voiceworks naar de volgende groeifase te brengen en het partnerkanaal internationaal uit te breiden”, aldus Ruud van der Aar.