Waar hint Samsung naar?

Een dag voor het Mobile World Congress van start gaat, houdt Samsung haar Unpacked 2015-event. Altijd een moment om naar uit te kijken. Maar net zo leuk zijn de cryptische teasers vooraf.

'What's Next' lezen we op de door Samsung geposte afbeelding op Twitter. De gebogen lijn hint in ieder geval naar iets wat doet denken aan de Galaxy Note Edge, het device van Samsung waarvan het scherm afbuigt. Op 1 maart doet Samsung haar line-up uit de doeken op het Unpacked 2015-event in Barcelona, in aanloop naar het Mobile World Congress wat een dag later begint. 

#TheNextGalaxy

Gezien de hashtag die aan de tweet hangt, is het praktisch zeker dat we een Galaxy S6 kunnen verwachten. Mogelijk heeft deze een Edge-achtig scherm. Niets is echter zeker en dus zullen we toch 1 maart af moeten wachten.

What's Next

Naast de mogelijk Galaxy S6 is speculeren over verrassingen nog interessanter. Wie weet doet Samsung vriend en vijand verbazen met een redesign van de toch wat veilige Galaxy Tab-tablet. Of misschien presenteren ze een heel nieuw merk. Zeker is wel dat Samsung er alles aan zal doen om van het event een succes te maken, aangezien het bedrijf wel wat goed nieuws kan gebruiken. En het beste nieuws haalt Samsung door vriend en vijand te verbazen en te verrassen.