Wacom’s DTU-1031 legt nieuwe standaard voor elektronische documentoplossingen

Onderteken je vaak documenten? Met Wacom's nieuwe DTU-1031 kan dat voortaan digitaal.

Persbericht

Met de nieuwe DTU-1031 presenteert Wacom een ideale oplossing voor zakelijke en institutionele instellingen die behoefte hebben aan een klein beeldscherm waarop zij grote documenten kunnen openen, invullen en digitaal kunnen ondertekenen. Veel banken, verzekeraars, hotels en winkels laten hun klanten documenten direct aan de toonbank of balie ondertekenen. Met het DTU-1031 scherm voor het zetten van digitale handtekeningen wordt voorzien in de behoefte van organisaties om dit een geïntegreerd onderdeel te laten zijn van een volledig papierloze en efficiënte workflow.

Met het 10.1 inch (26cm) LCD scherm biedt de DTU-1031 een scherm waarmee A4 en briefformaat documenten kunnen worden bekeken en is scrollen nauwelijks nodig. Hierdoor kunnen klanten de inhoud van de bestanden duidelijk zien en met vertrouwen ondertekenen. State of the art encryptie is geïntegreerd om te zorgen dat transacties veilig en betrouwbaar worden uitgevoerd.

Met de unieke hardware combineert de DTU-1031 een hoge kleurresolutie met een klein schermoppervlak, waardoor het geschikt is voor elke toonbank of balie. De ingebouwde standaard ondersteunt twee gunstige hoeken, maar met de VESA montageschroeven kan de klant ook een derde standaard gebruiken. Het product heeft een ingebouwd vak om de pen te plaatsen wanneer deze niet wordt gebruikt en een bevestiging om te voorkomen dat de pen kwijtraakt. Daarnaast is een beveiligingsslot ingebouwd om diefstal te voorkomen.

De DTU-1031 werkt als een normaal LCD beeldscherm, waardoor het gemakkelijk in de standaard IT infrastructuur kan worden geïntegreerd. Wanneer het gebruikt wordt met handtekening software zoals Wacom’s “sign | pro”, vormt het de ideale oplossing voor het werken met elektronische documenten. Met behulp van één USB kabel kan de DTU-1031 worden verbonden met een PC. Veelgebruikte functies kunnen gemakkelijk worden ingesteld onder één van de vier aanpasbare ExpressKeys, waardoor het voor de klant gemakkelijk wordt om te navigeren. De Wacom pen is drukgevoelig en werkt zonder batterij, waarmee een natuurlijk schrijfgevoel ontstaat en de pen nauwkeurig en duurzaam is. Naast het natuurlijke schrijfgevoel, levert Wacom’s drukgevoelige pentechnologie een drukprofiel tijdens het schrijven en ondertekenen. Dit resulteert in een uniek biometrisch profiel dat kan worden gebruikt voor forensische doeleneinden.

De DTU-1031 is veel meer dan alleen een waardevol onderdeel van de eDocs oplossingen. Het kan ook worden gebruikt als externe monitor en het kan slideshows en video’s afspelen, voor reclame of andere doeleinden. De DTU-1031 kan naadloos worden geïntegreerd in de reeds bestaande ICT voorzieningen. Het gebruik van de DTU-1031, als onderdeel van een papierloos werkproces, vergroot de klanttevredenheid doordat het direct mogelijk is om documenten te ondertekenen. Daar komt bij dat de DTU-1031 lage gebruikskosten heeft, omdat het product zo duurzaam is en geen batterijen of AC stroom nodig heeft.

Kenmerken

• 10.1" (26 cm) kleur IPS LCD panel met 1280 x 800 resolutie

• Stroomvoorziening met één USB kabel

• AES 256 bit encryptie met RSA 2048 bit key exchange

• Unieke hardware ID

• Batterijloze Wacom pen met EMR technologie met 512 drukgevoelige niveaus

• Tablet resolutie: 2540 lpi

• Data rate: 200 pps

• 4 aanpasbare ExpressKeys voor shortcuts en veel gebruikte functies.

• Ingebouwde standaard met VESA montageschroeven

• Ingebouwd vak voor de pen, een pen ketting en beveiligingsslot.

Informatie over Wacom’s elektronische ondertekeningoplossingen is te vinden op http://signature.wacom.eu/