WatchGuard lanceert nieuwe high-performance beveiligingsappliances

WatchGuard Technologies introduceert zeven nieuwe modellen van zijn Extensible Threat Management (XTM-) producten. Elke organisatie, groot of klein, wordt geconfronteerd met toegenomen hevigheid en complexiteit van cyberbedreigingen. Daarom heeft WatchGuard zijn nieuwe hardware voorzien van technologie die zorgt voor sterke, gemakkelijk te beheren en kosteneffectieve netwerkbeveiliging - zonder dat de business daar last van heeft.

Persbericht:

UTM met hoge performance

Als antwoord op de groeiende vraag vanuit grote ondernemingen naar geïntegreerde beveiligingsoplossingen met hoge performance, heeft WatchGuard zijn producten voor unified threat management (UTM) uitgebreid. De XTM 1520, 1525 en 2520 bieden de snelheid, mate van beveiliging en functionaliteiten die ideaal zijn voor hoofdkantoren, datacenters en managed security services. De enterprise-suite van XTM-appliances biedt alle essentiële beveiligingstools van het hoogst denkbare niveau en uitgebreide managementmogelijkheden, allemaal met behoud van het beheergemak waar WatchGuard om bekend staat.

Nieuw voor het MKB

Daarnaast heeft WatchGuard ook grote performancewinst weten te realiseren in de XTM-serie speciaal voor het MKB. De nieuwe WatchGuard XTM 800, 1500, en 2500 appliances bevatten de nieuwste Intel Xeon multicore CPU's en QuickAssist-technologie, waarmee een ongeëvenaard hoge performance wordt bereikt. De nieuwe XTM-modellen bieden tevens dynamic routing, WAN-failover, server load balancing, en link-aggregatie. De meegeleverde security-diensten gebruiken technologie van bedrijven zoals Websense, AVG, en Broadweb om te zorgen voor diepgaande verdediging tegen moderne malware en gemengde bedreigingen.

Fireware XTM en RapidDeploy

De nieuwe XTM-modellen bevatten tevens Fireware XTM 11.7, een recente software-update van WatchGuard met een verbeterde database voor URL-filtering van strategische partner Websense, VPN-applicaties voor Android en iOS-devices, ondersteuning van IPv6 en L2TP VPN, en verbeterde policy-grouping. De nieuwe appliances zijn ook uitgerust met WatchGuard's RapidDeploy, een configuratie-utility in de cloud waarmee IT-afdelingen XTM-appliances voor nevenvestigingen van tevoren kunnen configureren. Na de installatie op de vestiging hoeft men daar de configuratie alleen maar uit de cloud te downloaden.

"In het verleden heeft de middelmatige performance van UTM de adoptie beperkt tot kleine en middelgrote bedrijven", zegt Etiënne van der Woude, Regional Sales Manager Benelux bij WatchGuard Technologies. "Sinds de reorganisatie van ons bedrijf zo'n drie jaar geleden, focust WatchGuard zich volledig op het leveren van high-end UTM-performance. Dat betekent dat we al onze klanten het hoogste niveau van bescherming kunnen leveren in één snelle en schaalbare appliance. Het feit dat we sneller groeien dan de markt bewijst dat we daarmee in de roos hebben geschoten."

WatchGuard met high-performance beveiligingsappliances
Zeven nieuwe XTM-producten