Weboplossingen.com maakt geavanceerde sites betaalbaar

Geavanceerde websites maken, zonder direct diep in de buidel te moeten tasten. Dat is waar Weboplossingen.com, een team van vier slimme freelancers, voor staat.

Tegenwoordig moet je als bedrijf wel een hele goede reden hebben om een website helemaal vanaf niets te laten bouwen. Vrijwel alles is immers al een keer gedaan en als bouwsteen beschikbaar. Ook Weboplossingen.com bouwt graag met open source software, van Joomla en Wordpress. Hiermee zet je in een kwartier een website met content management systeem in elkaar, die zowel uiterlijk als functioneel al een heel eind op weg is.

Bouwblokken
Joomla en Wordpress zijn beiden modulair opgebouwd, wat wil zeggen dat je er bouwblokken aan kan toevoegen voor extra functionaliteit. Bijvoorbeeld een forum of fotoalbum. Dit soort bouwblokken zijn vaak al als open source software beschikbaar. Zorgen dat de verschillende bouwblokken geen conflicten met elkaar opleveren, het inrichten van de menustructuren en het aanpassen van het uiterlijk is toch nog een flinke klus.

Specialisten
Weboplossingen.com heeft kennis in huis van interaction design, projectmanagement, frontend development (xhtml, css, javascript, flash) en backend development (php, mySql, perl, c++); kortom alles wat nodig is om een site in te richten en aan te vullen met maatwerk onderdelen. Ook statische sites, banners, webwinkels, flash games en mediaspelers zijn geen probleem. Omdat veel met open source elementen wordt gewerkt kan Weboplossingen.com bovendien tegen een gunstig tarief werken.

Iniatieven als Weboplossingen.com maken het ook voor kleine bedrijven mogelijk om een geavanceerde "web 2.0" site te laten maken, zonder direct geld bij te moeten lenen.

Enkele voorbeelden uit het portfolio van Weboplossingen.com


Info: weboplossingen.com