Website start online verkoop beltegoed

Prepaid mobiel bellen is voor de weinigbeller een handige optie. Alleen niet als om 22.50 uur je tegoed op is, en de winkels net gesloten zijn. Telecomsite.nl maakt een einde aan die frustratie. Je kunt op deze website sinds kort direct je beltegoed opwaarderen - en dat 24 uur per dag.

Telecomsite.nl is naar eigen zeggen d portal op het gebied van telecom. Via visuele vergelijkingen en een 'belwizard' kan de bezoeker voor een aanbieder kiezen op basis van prijs, kwaliteit en voorwaarden.
Een nieuw onderdeel op de site is de kassamodule waarmee bezoekers direct prepaid-tegoed voor hun prepaid-toestel kunnen aanschaffen. Je kunt de gekochte prepaid-code ontvangen per sms of per e-mail.

Betaalmogelijkheden
Betalen kan via onder meer creditcard, elektronische overboeking, SNS Bill en iDEAL. Bij deze laatste methode betaal je, via een speciale webmodule van je elektronische bank, met je 'gewone' online bankrekening. Deze methode werkt in de praktijk erg makkelijk, merkte WINMAG onlangs.
Roy de Feber, eigenaar van Telecomsite.nl, voorziet een groeimarkt voor zijn nieuwe dienst: "Nederland heeft in totaal meer dan 7 miljoen prepaid bellers, welke maandelijks een beltegoedkaart kopen, dus zeker een mooie markt om je als webwinkel op te richten."

Info: www.telecomsite.nl