Westcon Group benoemd tot "EMEA Distributor of the Year" door Jabra

Westcon Group, een value-added distributeur van marktleidende oplossingen op het gebied van unified communications, network infrastructure, data centre, en security oplossingen met een uitgebreid netwerk aan gespecialiseerde resellers, kondigt aan dat haar Convergence Business Unit voor het tweede jaar op rij, door Jabra is benoemd tot "EMEA Distributor of the Year".

Persbericht:

Westcon ontving de award tijdens de Jabra EMEA Partner Conference gehouden van 30 januari tot en met 1 februari in Amsterdam. Meer dan 200 partners waren aanwezig en de awards werden uitgereikt onder het thema "Power of Partnership".

Westcons omzet op het gebied van Unified Communications groeit elk jaar meer, wat volledig in lijn is met de groeiende vraag naar headsets als onderdeel van een complete UC oplossing. Deze groeiende vraag komt voort uit de nieuwe eisen die gesteld worden aan huidige werkomgevingen waarbij men verwacht dat medewerkers steeds flexibeler moeten zijn, zowel op afstand als op de werkplek.

Joel Hamon, EMEA President Jabra CC&O, zei, "Door de goede vertegenwoordiging en brede geografische dekking in de regio, zijn we in staat geweest een sterke samenwerking en business plan te creƫren met het team van Westcon. Zij begrijpen de huidige problematiek bij bedrijven en laten zien dat we met de juiste focus en commitment een gezamelijke groei kunnen realiseren. Westcon werkt ook nauw samen met veel van onze Alliantie partners waaronder Microsoft en Avaya, wat leidt tot een stabiel ecosysteem waar onze partners van kunnen profiteren. We kijken uit naar een verdere groei in 2013."

David Grant, Senior Vice President Westcon Europe zegt, "Het is een eer om deze award voor de tweede keer op rij te mogen ontvangen. Dit is het bewijs van een goede focus en inzet binnen het gehele Westcon team op de Jabra business. Westcon heeft een aantal initiatieven ontwikkeld waarmee wij nieuwe partners hebben weten te onboarden en een antwoord hebben kunnen bieden op de groeiende vraag naar UC-optimised headsets in onze steeds groter wordende UC partner database. De verwachting is dat wij in 2013 nog verder zullen groeien."

Voor meer informatie over Westcon, ga naar www.westcon.nl of "Like" onze EMEA Facebook page. Voor de laatste discussies over Westcon, ga naar de Westcon EU LinkedIn fan page.