Westcon Group benoemd tot 'International Distributor of the Year' door Plantronics

Westcon Group benoemd tot 'International Distributor of the Year' door Plantronics.

Persbericht:

Houten, 29 mei 2013 - Westcon Group, een value-added distributeur van unified communications, netwerkinfrastructuur, data center en security oplossingen met een wereldwijd netwerk aan gespecialiseerde resellers, kondigt aan door Plantronics te zijn benoemd tot 'International Distributor of the Year'. 

De award werd uitgereikt tijdens de Partner Conference 'Partner Smarter with Plantronics' in het prestigieuze B4 Hotel in Milaan. Te midden van 300 Europese partners en distributeurs ontving Westcon deze award voor de aangetoonde exceptionele omzetgroei wereldwijd.

Peter Wuyts, Head of Europe and Africa Partner Management Plantronics, zegt: 'Plantronics heeft deze award toegekend aan Westcon Group vanwege de indrukwekkende en consistente internationale groei en haar adequate en professionele ondersteuning naar onze wereldwijde partners. Westcon is een stabiele partner met een juiste focus en strategie in alle markten waarmee wij onze doelen weten te behalen; innovatieve channel programma's en on-boarding processen hebben geleid tot de exceptionele groei in omzet. Ze verdienen deze award!'

Westcon's omzet in Plantronics verkopen heeft jaar na jaar een indrukwekkende en consistente groei laten zien door de stijging van mobile en remote working. Westcon beschikt over specialistische teams en programma's waarmee lokale en internationale ondersteuning geboden kan worden.

'Westcon is vereerd deze award in ontvangst te mogen nemen. Dit is voor ons een bewijs van onze investering, commitment en solide samenwerking met Plantronics plus de focus en inzet van de Westcon teams en onze channel partners. Westcon voorzag een snelle opkomst in mobile en collaborative working tussen verschillende organisaties in de wereld, met name sinds de introductie van Microsoft Lync in ons portfolio. De audio oplossingen van Plantronics geven bedrijven de mogelijkheid om op een vlekkeloze en effectieve manier op afstand te werken, gebruikmakend van voice en video,' zegt David Grant, Senior Vice President, Westcon Convergence.