Wie is het populairste cloud-jongetje van de klas?

Bedrijven die actief zijn in de cloud business vechten om het talent bij de werving van nieuwe werknemers. Forbes zocht uit wat het populairste bedrijf is.

De populairste werkgevers

Forbes heeft onderzocht welke Amerikaanse bedrijven die actief zijn in de cloud-business, het meest worden aanbevolen door werknemers aan hun vrienden. 

De cloudspecialisten Zerto, FusionOps, Google, OutSystems, AppDirect, Sumo Logic, Cloudera, HyTrust, Tableau Software en Domo worden het meest genoemd. Engine Yard, DataPipe en Internap worden het minst vaak genoemd door werknemers.  

Meest competitief

Uit de Computer Reseller News-lijst - The 100 Coolest Cloud Computing Vendors Of 2016 – blijkt dat cloudbedrijven tot de meest competitieve ondernemingen behoren wanneer het aankomt op de hoogte van salarissen, voordelen en bonussen om op die manier de meest getalenteerde werknemers aan te trekken. 

Populairste ceo's

Het zakenblad zocht tevens uit welke ceo's van bedrijven op het vlak van cloud-business het hoogst aangeschreven staan. Acht van de populairste bazen behaalden de volle honderd procent in het onderzoek, in andere woorden: het schijnen de meest perfecte bazen in de cloud-business te zijn. Het gaat om:

Ziv Kedem, Zerto
Gary Meyers, FusionOps
Christian Cabot, Tableau Software
John Burton, Nintex
Rob Mee, Pivotal
Rajiv Gupta, Skyhigh Networks
Ken Shaw Jr., Infrascale
John Dillon, Engine Yard

Bij welk cloud-bedrijf wil het talent aan de slag?
Forbes onderzoekt populairste cloud-ceo's