WINMAG #100: HPE StoreEasy 1650 Expanded

Met de HPE StoreEasy 1650 Expanded levert HPE een duurzame capaciteitsoplossing voor zowel massa- als secundaire filestorage. Het is een ultracompacte, betrouwbare nas die maximale waarde en schaalbaarheid met zich meebrengt zonder onnodige complexiteit.

Het opslaan van grote hoeveelheden digitale informatie wordt met dit product een stuk voordeliger. Het systeem beschikt over 28 toegankelijke Large Form Factor-drives (LFF) voor het genereren van maximaal 224 TB aan interne capaciteit in slechts twee uur tijd. Dit hoogwaardige en flexibele apparaat zorgt ervoor dat gebruikers tot wel 41 procent voordeliger ongestructureerde data kunnen gebruiken, terwijl het tachtig procent minder ruimte inneemt. Ook heeft de HPE StoreEasy 1650 Expanded 82 procent minder componenten dan het soortgelijke NetApp FASsysteem.

De nas deelt een gemeenschappelijke set aan dataservices met de rest van de HPE StoreEasy-familie. Dat betekent bijvoorbeeld snelle configuratietools, de beste storage provisioning-templates en een gecentraliseerd monitoringdashboard. Voor IT-allrounders biedt de HPE StoreEasy 1650 Expanded vereenvoudigd beheer. Het systeem is voorzien van multidimensionale beveiliging, inclusief drive-, file system- en data-in-flight-encryptie. Zo ben je er zeker van dat de data van je bedrijf goed beschermd is.

De nas heeft verder onder meer een geavanceerd datatoegangsbeleid dat gebaseerd is op automatische fileclassificatie. Deze oplossing levert voor klanten met een mobiel personeelsbestand veilige ‘anywhere sync-and-share’- ondersteuning, zowel voor iOS-apparaten van Apple als Microsoft-devices. Net als andere HPE StoreEasyproducten is de 1650 Expanded onderdeel van de HPE Just Right IT Portfolio.

HPE StoreEasy 1650 Expanded
[block][list] [item]Een robuuste, compacte en betrouwbare nas[/item] [item]Scoort hoog op schaalbaarheid en duurzaamheid[/item] [item]IVoorzien van multidimensionale beveiliging[/item] [/list] [/block]
WINMAG #100: HPE StoreEasy 1650 Expanded
Met de HPE StoreEasy 1650 Expanded levert HPE een duurzame capaciteitsoplossing voor zowel massa- als secundaire filestorage.