WINMAG Pro nu ook op de iPad

WINMAG Pro is voortaan ook verkrijgbaar in een speciale versie voor de iPad. Via de 'digitale 'kiosk' Zinio.com kun je losse edities downloaden of een digitaal abonnement nemen, tegen een fors lagere prijs dan de papieren versie.

Op dit moment verschilt de iPad-versie van WINMAG Pro nog niet veel van de papieren editie.  Wel is de inhoud interactief en kun je direct klikken op links in het magazine.

Prijzen

Wat wel scheelt zijn de prijzen: niet alleen een los nummer, maar zeker een abonnement is stukken goedkoper dan de papieren uitgave.

Je kunt kiezen uit 'losse' edities of een abonnement, welke uit zes opeenvolgende edities bestaat. Je betaalt voor een losse editie 4,99 euro en voor een abonnement 17,99 euro. Dat is een stuk voordeliger dan de papieren versie, waarbij je voor een losse editie en abonnement respectievelijk 6,95 euro en 39,50 euro betaalt.

Nu verkrijgbaar

Momenteel is editie 1.2011 via Zinio verkrijgbaar voor de iPad. Voortaan verschijnen alle nieuwe edities ook digitaal bij Zinio. De eerstvolgende editie, 2.2011, zal in mei te downloaden zijn.

Zo werkt het

Stap 1. Maak een Zinio-account aan

Hoe het werkt? Simpel: maak een Zinio-account op de website en schaf daar de digitale versie van WINMAG Pro aan, of neem een abonnement. Afrekenen gaat via CreditCard (Mastercard, VISA).

Stap 2. Download de Zinio-app op je iPad.

Download vervolgens de Zinio-app op je iPad (of iPhone). Deze app heb je nodig om magazines van Zinio te lezen, waaronder WINMAG Pro. De app kun je gratis downloaden van de App Store of de website van Zinio. Log in met je accountgegevens en de editie verschijnt op de iPad!

Bekijk hier een gratis preview van de digitale WINMAG Pro 2.2011.