WorkSnug Pro-app nu ook in Nederland beschikbaar

WorkSnug, Cisco en Plantronics presenteerden onlangs WorkSnug Pro, de augmented reality iPhone-applicatie om de mobiele werker naar de beste werkplekken in grote wereldsteden te leiden. Zij bundelen krachten om de grote groep mobiele werkers in Nederland te bedienen.

De Randstad heeft een levendige cultuur als het om mobiel werken gaat en WorkSnug Pro – al beschikbaar in meer dan twaalf steden wereldwijd – helpt deze groep mobiele werkers bij het vinden van de juiste werkplek. Daarnaast kunnen ze zelf recensies over mobiele werkplekken wereldwijd schrijven en plaatsen. WorkSnug Pro is in de Benelux beschikbaar in de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leiden en Brussel.

Recenseren

WorkSnug nodigt de wereldwijde community van nomadische werkers uit hun collega's te helpen door hun favoriete cafés, koffiesalons, bibliotheken, centra met flexibele werkplekken en andere plekken uit hun omgeving te beoordelen. Gebruikers kunnen zich aanmelden via WorkSnug.com en beginnen met recenseren. Nieuwe reviews verschijnen binnen een dag op de website en de applicatie.

Geluidsoverlast

Uit onderzoek van WorkSnug en op basis van feedback van gebruikers blijkt dat geluidshinder als de belangrijkste factor wordt gezien die productief mobiel werken in steden in de weg staat. WorkSnug Pro bevat daarom een decibelmeter. Gebruikers kunnen nu op elke WorkSnug werkplek  geluidsoverlast meten. Deze metingen kunnen zij vervolgens naar de centrale database sturen. Hiermee bouwt WorkSnug een geschiedenis op met gegevens omtrent geluidsniveaus. Een locatie kiezen die het beste past bij de voorkeur van een gebruiker wordt hierdoor vereenvoudigd.

Augmented reality

WorkSnug Pro bevat 'augmented reality' die gebruikers - als ze hun iPhone omhoog houden - in staat stelt de omgeving te bekijken evenals pop-up informatie die wijst naar de dichtstbijzijnde en best mogelijke werkplekken. Samen met recensies van werkplekken, informeert WorkSnug over WiFi-connectiviteit, stroomvoorzieningen, sfeer, geluidsniveau en zelfs de kwaliteit van de koffie.