XL-Mailer: extra grote bestanden mailen

Wie gratis diensten als esnips.com voor het uitwisselen van grote bestanden niet betrouwbaar genoeg acht, kan met een commercile partij zaken doen. Een nieuwe website is XL-Mailer.

Met XL-Mailer kunnen geregistreerde gebruikers bestanden mailen met een grootte van maximaal 1 GB. Voor de ontvanger is het bestand ophalen net zo eenvoudig als het versturen, meldt een vandaag verschenen persbericht.

Ongelimiteerd
Via een eigen webpagina kunnen gebruikers elk type bestand mailen. XL-Mailer biedt de mogelijkheid om een ongelimiteerd aantal bestanden te versturen naar een ongelimiteerd aantal ontvangers. De gebruiker geeft zelf aan hoe vaak een bestand mag worden gedownload en hoe lang het bestand beschikbaar is. De ontvanger krijgt vervolgens een e-mail met een link naar het originele bestand. Het bestand kan met elke webbrowser worden gedownload.

Beheer
XL-Mailer neemt ook het beheer van de verzonden bestanden voor zijn rekening. Omdat de gebruiker zelf bepaalt hoe lang het bestand te downloaden is, geeft hij ook aan wanneer het bestand automatisch - uit het systeem wordt verwijderd.
XL-Mailer werkt met individuele gebruikers. De klant wijst zelf de gebruikers van XL-Mailer aan; op ieder gewenst moment kan hij gebruikers toevoegen, wijzigen of verwijderen.

Prijs
XL-Mailer is per direct beschikbaar. Een jaarabonnement is verkrijgbaar vanaf 50 euro per maand.

Info: www.xl-mailer.com.