Yes Telecom biedt 4G zonder meerprijs aan zakelijke markt

Verschillende telecomproviders zijn hun 4G-abonnementen aan het uitrollen. Yes Telecom is daar één van: de zakelijke telefonieprovider maakte vandaag bekend dat hun klanten voortaan zonder meerprijs van 4G gebruik kunnen maken.

Yes Telecom maakt gebruik van het 4G-netwerk van KPN. Hiermee kun je downloaden met 50 Mbit/s en uploaden met 25 Mbit/s.

De provider biedt naast de 4G-verbinding ook een bundeltegoed dat tot drie maanden lang houdbaar en meeneembaar is. Vanaf 14,95 euro zijn er verschillende databundels die voor iedere gebruiker uitkomst moeten bieden. De provider biedt online een dienst waarmee je je dataverbruik in de gaten kunt houden. Het enige waar je zelf voor moet zorgen is een smartphone, laptop, tablet, dongel of Wi-Fi router die 4G ondersteunt. Ook raadt Yes Telecom aan om de dekkingskaart op hun website te bekijken, omdat nog niet heel Nederland 4G-dekking heeft.

Volgens Yes Telecom is het mobiele dataverbruik de afgelopen jaren sterk toegenomen. Die groei is volgens hen voorlopig nog niet ten einde: voor 2014 verwacht de provider een stijging van 50 procent.