Zakelijk breedband van UPC Business

UPC Business is onderdeel van UPC, n van Nederlands bekendste maatschappijen. Met hun 'UPC Zakelijk Fiber Power' krijg je de beschikking over een zakelijke breedbandverbinding met hoge snelheden. Olivier Martens van UPC vertelt.

“UPC levert UPC Zakelijk Fiber Power: snel en betrouwbaar zakelijke internet met snelheden tot 120 Mbps. Dat is tot vijf maal sneller dan zakelijk ADSL. De upstreamcapaciteit, de snelheid waarmee je bijvoorbeeld e-mails kunt versturen, is tot tien keer zo snel als ADSL. Je krijgt dus veel meer snelheid voor hetzelfde geld. Je kunt UPC Zakelijk Fiber Power ook combineren met telefonie. Voor een klein bedrag extra per maand krijgt je twee telefoonlijnen. De dienst is beschikbaar vanaf veertig euro per maand.”

Bundelen jullie diensten tot een logische combinatie?

“UPC Zakelijk Fiber Power is als een los zakelijk internetabonnement beschikbaar, maar ook als internet- en telefoniepakket.”

Waarom zou een MKB'er moeten kiezen voor UPC via de kabel in plaats van ADSL? Wat onderscheidt jullie van andere zakelijke breedbandaanbieders?

"Met UPC Zakelijk Fiber Power krijgt je, voor hetzelfde geld, een internetverbinding die tot vijf keer sneller is dan wat je doorgaans krijgt bij zakelijk ADSL-pakketten. Voor de snelheid ben je niet zoals bij ADSL het geval is, afhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale. Zo ben je verzekerd van een constante hoge up- en downloadsnelheid. UPC Zakelijk Fiber Power is verkrijgbaar in 25, 60 en 120 Mbps met een vast IP-adres.

Klanten kunnen bovendien gebruikmaken van een speciale zakelijke helpdesk. Mocht je modem defect zijn, dan staat er binnen vier kantooruren een monteur op de stoep en blijft je downtime (en de daarbij behorende financiële schade) dus beperkt. Dit alles is inbegrepen in het pakket. Kortom: je krijgt een stabiele en rappe internetverbinding voor hetzelfde geld en je hoeft je niet meer druk te maken over je internetverbinding. Zo kun je meer tijd besteden aan je core business."

Wat kunnen we in de toekomst gaan verwachten van UPC Business? Welke nieuwe ontwikkelingen/diensten staan er op de stapel?

"Onlangs hebben we een PIN-dienst gelanceerd die werkt over een coaxverbinding. Binnenkort zijn ook pakketten met digitale tv mogelijk. Verder zijn we bezig met de uitbreiding van het telefonieproduct tot twaalf lijnen."