Zes oplossingen voor handsfree bellen

Praktisch alle mobiele telefoons beschikken over Bluetooth, draadloze technologie voor het aankoppelen van allerlei apparaten. Zoals de zeer kleine headsets. Maar ook carkits worden steeds mobieler. Wij testten zes uiteenlopende oplossingen voor handsfree belcomfort.

In deze groepstest twee verschillende typen apparaten om je handenvrij belcomfort te geven:

Bluetooth headsets
De kleine, steeds beter draagbare headsets zijn ideaal voor veelbellende mensen. Zonder handen telefoneren als je over de werkvloer of op een vliegveld rondloopt of zelfs als je de hond uitlaat. De mobiel laat je gerust in je jas zitten. Want waarom de telefoon nog opnemen als die al in je oor zit? WINMAG test de drie nieuwste aanbiedingen van gerenommeerde merken.

Mobiele Bluetooth carkits
Zit je veel in de auto en telefoneer je veel? Een Bluetooth headset is zeker een optie, maar als je niet alleen de handen maar ook de oren vrij van apparatuur wilt houden, is een carkit een handig apparaatje.
Inbouw-carkits bestaan al vele jaren, nieuw zijn de mobiele Bluetooth carkits die je aan de zonneklep kunt vastklippen. En na een lange werkdag leg je hem op een tafeltje in je badkamer. Gezellig beppen in bad. Wij testten drie oplossingen.