Ziggo verhoogt snelheden en biedt nieuwe diensten

Ziggo heeft aangekondigd dat het uiterlijk in november haar downloadsnelheden naar maximaal 120Mbps wilt verhogen. Negen steden zitten al op die snelheid, de regio's noord, zuid, oost en zuidwest zijn eerder opgehoogd naar 80Mbps.

In Amersfoort, Enschede, Heerhugowaard, Maastricht, Meppel, Tilburg, Utrecht, Den Haag en Houten kunnen klanten met het Alles-in-1 Extra-pakket al met 120Mbps internetten. De snelheid in de regio's noord, zuid, oost en zuidwest is nu met 30Mbps van 50 naar 80Mbps gegaan. De uploadsnelheid is ook verdubbeld, van 5 naar 10Mbps. Ook bij andere pakketten van de internetaanbieder zijn de snelheden verhoogd.  

Zakelijk

Daarnaast heeft Ziggo haar zakelijke Internet Plus-abonnementen vernieuwd. Terwijl de prijs omlaag is gegaan, is de snelheid verhoogd. Tevens biedt Ziggo de mogelijkheid tot aanvullende diensten. het goedkoopste zakelijke abonnement profiteert het meest van de verhoging van de downloadsnelheid: van 20Mpbs naar 30Mbps. Van dit abonnement gaat ook het grootste deel van de maandprijs af. Betaalde je vorige maand nog 79 euro, deze maand wordt dat 49 euro.

Aanvullende diensten

Onder de aanvullende diensten die Ziggo vanaf deze maand aanbiedt zijn onder andere e-mail- en webhosting verzorging, een internetbeveiligingsdienst die onder meer virussen en spam weert en een online backup-mogelijkheid.