Zo werkt de BlackBerry Venice Productivity Suite

Hoewel alles rondom de eerste BlackBerry Android smartphone nog gebaseerd is op geruchten, worden die geruchten wel steeds sterker. Een van de voornaamtse leakers rondom de BlackBerry Venice, zoals het toestel mogelijk gaat heten, is Evan Blass. Hij schijnt nu een licht op de Productivity Suite van het BlackBerry-toestel.

Middelpunt van de Productivity Suite is de BlackBerry Hub, wat rechtstreeks gelift lijkt te zijn uit BlackBerry 10. De hub brengt je berichten, je contacten en je agenda samen op een plek. Ook zien we in de stream aan informatie Twitter en Facebook voorbij komen wat lijkt te wijzen op een naar eigen inzicht aan te passen stream waarin je zelf kunt kiezen wat voor informatie getoond wordt. Onderstaande YouTube-video is gebasseerd op de leaks van Evan Blass.

Over BlackBerry Venice zelf is nog weinig bekend. Geruchten wijzen op een 5.4-inch Quad-HD display, een 18 MP-camera aan de achterkant en een 5 MP-camera aan de voorkant. Het toestel zou draaien op een Snapdragon 808 Hexa-core-processor van 1.8 GHz en heeft 3GB intern geheugen. Wanneer we meer horen over het toestel is nog niet bekend.