Zoekmachine voor uitzendbanen gelanceerd

Mensen die op zoek zijn naar uitzendwerk kunnen met de vandaag gelanceerde zoekmachine Flerk.nl alle uitzendbanen van de elf grootste uitzendbureaus van Nederland in n keer doorzoeken. Een opvallende naam: je spreekt het immers uit als 'vlerk'.

De website moet mensen helpen om gemakkelijker en sneller passend werk te vinden. Door vacatures van alle grote uitzendorganisaties, waaronder Randstad, Vedior, Adecco en Content samen te voegen, beschikt de site over ruim 90% van alle uitzendbanen in Nederland.

Gemiddeld staan Nederlanders die uitzendwerk verrichten bij twee uitzendbureaus ingeschreven, waardoor de kans op het vinden van passend werk beperkt wordt. De zoekmachine geeft iedereen die flexibel werk zoekt de mogelijk om ook vacatures bij andere uitzenders te doorzoeken. De zoekresultaten worden op één pagina weergegeven waardoor het aanbod bij alle uitzendbureaus in één oogopslag te zien is.

Flerk.nl – de naam is afgeleid van “Flexibel Werk” – is opgezet als zelfstandige organisatie en verzorgt zelf geen activiteiten op de uitzendmarkt. Vanuit de zoekresultaten kunnen gebruikers direct doorklikken naar specifieke vacatures op de individuele sites van de uitzenders. Indien de beschrijving van de vacature goed bevalt, kunnen mensen direct solliciteren. De site wil in de toekomst geld verdienen met het plaatsen van relevante advertenties.

(bron: www.baaz.nl)

Info: www.flerk.nl