ZyXEL organiseert webinars over ac-standaard

De wifi-standaard ac is inmiddels lang en breed gearriveerd, maar hoe hier effectief mee om te gaan in een organisatie is niet altijd even duidelijk. Hierom organiseert ZyXEL, leverancier van netwerkoplossingen, enkele webinars.

Webinars van ZyXEL

De ac-standaard kan een organisatie veel voordelen opleveren, maar precies wat voor voordelen is veel organisaties niet duidelijk. In een serie webinars toont ZyXEL de mogelijkheden van deze standaard. De eerste webinar vindt plaats op 11 februari en handelt over drie redenen om de standaard te implementeren. De tweede webinar vijf dagen later is een 'how to': hoe ac-producten, specifiek die van ZyXEL, te implementeren in jouw infrastructuur. Een week na de tweede webinar volgt de derde, dit is ook een 'how to' die ingaat op specifieke eigenschappen van de ac-standaard, beamforming en de smart antenna.

Meer van ZyXEL

Naast deze drie webinars organiseert ZyXEL nog meer interessante webinars over allerlei onderwerpen. Het bekijken van en het registreren voor deze webinars doe je hier.

ZyXEL organiseert webinars over ac-standaard
Tijdens de webinars van ZyXEL kom je alles te weten over hoe deze standaard te implementeren in jouw organisatie.