ZyXEL SBG3600-N verbindt en beschermt mkb

ZyXEL Communications, leverancier van netwerk- en telecom-oplossingen, introduceert de SBG3600-N Series Multi-WAN Small Business Gateway. Deze veelzijdige gateway biedt het mkb veilige vaste en mobiele (LTE) verbindingen. Dit wordt mogelijk gemaakt door een innovatieve multi-WAN interface en een reeks van slimme functies die speciaal zijn ontwikkeld voor het mkb.

De ZyXEL SBG3600-N Series biedt meerdere WAN-interfaces voor verbindingen zoals 3G, LTE, DSL, glasvezelnetwerken en Gigabit Ethernet. Hierdoor werkt de gateway uitstekend met de verschillende connectiviteitsdiensten die serviceproviders bieden zoals KPN, Tele2 en Ziggo.

Access Point (AP) controller

De ZyXEL SBG3600-N Series biedt een aantal functies die het netwerk krachtiger en slimmer maken. Zo is er een ingebouwde Access Point (AP) controller functie die het beheer en uitbreiding van een draadloos netwerk binnen een organisatie automatiseert tot maximaal tien AP’s. Met de 3G-USB-dongle is de gateway bovendien inzetbaar als 3G-WAN-backup. Dankzij deze innovatieve functies worden aanzienlijke kosten bespaart.

VPN

De ZyXEL Multi-WAN Small Business Gateway Series is sterk beveiligd met functies zoals een firewall met Access Control List (ACL), Stateful Packet Inspection, DoS en DdoS. De gateway biedt een IPsec Virtual Private Network (VPN) voor mobiele medewerkers die in satellietkantoren werken of onderweg zijn. Hierdoor wordt de productiviteit en plezier in werken verhoogd.

Bekijk de introductievideo over de ZyXEL Small Business Gateway hier.